به گزارش روز دوشنبه ایرنا، 'مرتضی جوادی' از دبیران و مدیران باسابقه آموزش و پرورش آذربایجان شرقی است که به تازگی به عنوان مدیر دبیرستان ماندگار فردوسی معرفی و از خدمات دو ساله علی اکبر رحمان پور در این سمت قدردانی شد.
جوادی 52 ساله، متولد شهرستان مرند و دارای مدرک کارشناسی زیست شناسی و کارشناسی ارشد مدیریت است و پیش از این مدیریت و معاونت دبیرستان تیزهوشان تبریز را برعهده داشت.
معاونت آموزش و پرورش ناحیه دو تبریز و شهرستان جلفا، ریاست آموزش و پرورش شهرستان های جلفا و اهر، کارشناس مسئول مدارس دولتی و غیردولتی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و آموزش فنی و حرفه ای استان و عضویت در شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز از جمله سوابق اجرایی و فرهنگی مدیر جدید دبیرستان فردوسی می باشد.
جوادی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، کیفیت بخشی به آموزش و تعلیم دانش آموزان و توجه به ارتقای جایگاه دبیرستان ماندگار فردوسی را از جمله اهداف اصلی خود برای مدیریت این دبیرستان بیان کرد.
وی اظهار کرد: بر همین اساس تلاش داریم مجمع پیشکسوتان دبیرستان ماندگار فردوسی را تشکیل دهیم تا از تجربیات و دانش این عده پرشمار که هم اکنون در عرصه های مختلف حضوری چشمگیر دارند، به نحو شایسته ای استفاده کنیم.
جوادی ادامه داد: در راستای توجه به جایگاه این دبیرستان، تمامی برنامه های مدون قبلی با حساسیت خاصی پیگیری شده و تداوم خواهند یافت.
وی با اشاره به تصمیم هیات امنای دبیرستان فردوسی مبنی بر پذیرش دانش آموزان پایه دهم از طریق آزمون، اظهار کرد: این طرح که از سال تحصیلی جاری شروع شده است در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت.
دبیرستان ماندگار 'فردوسی' تبریز، نخستین دبیرستان ایران است که یک قرن پیش به دست فرهنگیان، مدیران و معلمان سخت کوش و نام آوری مانند لقمان ادهم، میرزا تقی خان رفعت، اسماعیل امیرخیزی، میرزا باقر نطاق، ابوالقاسم فیوضات که هر یک از ستارگان بی بدیل آسمان علم، ادب و فرهنگ کشورمان محسوب می شدند، بنیان گذاشته شد.
نام ابتدایی این دبیرستان به مناسبت همزمانی افتتاح آن با میلاد باسعادت حضرت ختمی مرتبت(ص) و ورود محمدحسن میرزای ولیعهد قاجار به تبریز ' مدرسه مبارکه محمدیه ' و ' مدرسه متوسطه محمدیه ' بود که در سال 1313 شمسی به مناسبت زادروز فردوسی، به نام این شاعر بزرگ و پرآوازه کشورمان تغییر یافت.
دبیرستان فردوسی تبریز در مدت یک قرن فعالیت خود، بزرگان زیادی را در عرصه های مختلف علمی، ادبی، فرهنگی و سیاسی در دامن خود پرورش داده است و پرورش یافتگان مکتب دبیرستان فردوسی در طول این دهه ها نه تنها در داخل کشور، بلکه در اقصی نقاط جهان مصدر خدمات بی شماری بوده اند.
دبیرستان فردوسی تبریز در هشت سال دوران دفاع مقدس بیش از 108 شهید گلگون کفن تقدیم انقلاب و نظام کرده است.
این دبیرستان هم اکنون حدود 900 نفر دانش آموز دارد.
پیش از این دکتر علی اکبر رحمان پور، از فرهنگیان قدیمی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، مدیریت به مرکز تاریخی آموزشی را به مدت حدود دو سال عهده دار بود.
رحمان پور در مدت کوتاه مدیریت خود بر دبیرستان فردوسی، اقدامات ارزشمندی همچون برگزاری جشن 100 سالگی تاسیس، بازسازی و احیای کتابخانه، راه اندازی موزه تعلیم و تربیت، انتشار تمبر 100 سالگی دبیرستان، تعویض تابلوی زوار دررفته و ناموزون مدرسه و زیباسازی دیوارهای آن را انجام داد.
دکتر رحمان پور پس از 33 سال خدمت در عرصه فرهنگ استان، اسفند ماه پارسال به افتخار بازنشستگی نایل شد.
امید می رود که مدیر جدید دبیرستان فردوسی با پیگیری اقدامات آغاز شده و تلاش برای محقق کردن برنامه های اعلامی خود، گام های تازه دیگری در ماندگاری هر چه بیشتر دبیرستان فردوسی تبریز، به عنوان نخستین 'مدرسه متوسطه' تاسیس و مدیریت شده به دست ایرانیان در کشورمان، بردارد و نام خویش را در تاریخ فرهنگ و ادب ایران زمین پایا کند.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی **انتشاردهنده: محمد عزیزی راد
3038/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.