شهرآورد نوروزی فوتبال تبریز، برنده‌ای نداشت.

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، در چارچوب هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، تراکتورسازی و گسترش فولاد از ساعت 17:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این بازی برنده‌ای نداشت.

ترکیب تراکتورسازی:
 محمدرضا اخباری، خالد شفیعی، هادی محمدی، محمد ایرانپوریان، سعید آقایی، محمدرضا مهدی زاده، محمد نوری، کرار جاسم، محمد ابراهیمی، مهدی شریفی و شهرام گودرزی (70 لوسیانو ادینیو)
سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب گسترش فولاد:
کوروش ملکی، مرتضی اسدی، مصطفی اکرامی، مسعود ابراهیم زاده، بابک حاتمی، مگنو باتیستا، داریوش شجاعیان (4+90 سیدمحسن حسینی)، علیرضا نقی زاده، رضا خالقی فر، یوسف سیدی (77 نیما مختاری) و لوسیانو پریرا
سرمربی: فراز کمالوند

تیم داوری:
احمد صالحی، رضا سخندان، فرزاد بهرامی و ناصر جنگی
اخطارها: محمد ایران‌پوریان و محمد نوری از تراکتورسازی، بابک حاتمی و مگنو باتیستا داسیلوا از گسترش فولاد

شرح بازی:
بازی بین دو تیم از ساعت 17:30 آغاز شد و گسترشی‌ها بیشتر صاحب توپ بودند، تا این‌که در دقیقه 16 بازی، مهدی شریفی با ضربه سر در داخل محوطه جریمه موفق شد نخستین گل بازی را به ثمر برساند.

پس از این گل، تراکتورسازان بازی بهتری به نمایش گذاشتند و در چند صحنه، تهدید جدی روی دروازه حریف ایجاد کردند و حتی تیرک دروازه کوروش ملکی را نیز به لرزه درآوردند؛ اما در نهایت نیمه نخست این دربی، با پیروزی یک بر صفر تراکتورسازان به پایان رسید.

نیمه دوم این مسابقه، با بازی متعال بین دو تیم آغاز شد و در دقیقه 55 بازی، رضا خالقی‌فر روی اشتباه محمدرضا اخباری موفق شد با ضربه سر دروازه تراکتورسازی را باز کند و بازی به نتیجه تساوی بکشد.

در ادامه، تلاش‌های نصفه و نیمه دو تیم ثمری در برنداشت و این بازی با تساوی یک بر یک به پایان رسید تا تراکتورسازان از باخت امروز پرسپولیس و فرصت پیش آمده نتوانند استفاده کنند.

حاشیه‌های بازی:
*مهدی کیانی به علت سه کارته بودن، تنها محروم تراکتور در این بازی بود و فرزاد حاتمی نیز به علت تنبیه انضباطی از سوی قلعه‌نویی، در لیست 18 نفره این تیم حضور نداشت.

*محمد ایران‌پوریان در این بازی و در غیاب مهدی کیانی، باید بازوبند کاپیتانی را به بازو می‌بست که با توجه به سابقه حضور محمد ابراهیمی در گسترش فولاد و رویارویی با تیم سابقش، بازوبند را به بازوی این بازیکن بست.

*فراز کمالوند و جاسم کرار که رابطه بسیار خوبی با یکدیگر دارند، پیش از شروع بازی خوش و بش گرمی با هم داشتند.

*هواداران تراکتورسازی، پیش از شروع بازی، فراز کمالوند را به شدت تشویق کردند.

*اسکوبورد ورزشگاه یادگار امام (ره) در این بازی غیرفعال بود.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.