مدیر عامل سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز توانمندی دانشجویان مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز را در طرح اتوبوسهای تبریزگردی نوروز 96 قابل تحسین دانست.
رضا خلیلی در گفتوگو با ایسنا، منطقه آذربایجانشرقی ساماندهی و انسجام را از اصول مهم اجرای طرح دانست و افزود: انجمن علمی دانشجویی مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز نقش اثر گذاری در این راستا داشته به طوری که مدیریت خوب و توانمندی دانشجویان و جوانان مثال زدنی است.
وی با تاکید بر اینکه طرح اتوبوسهای تبریزگردی با همکاری انجمن علمی دانشگاه تبریز در ایام تعطیلات نوروز 96 اجرا میشود، گفت: برای ارائه خدمات شایسته و مناسب به مسافران نوروزی، در سال جاری از دانشجویان گردشگری و انجمن دانشجویی دانشگاه در اجرای طرح استفاده کردهایم.
وی با اشاره به استقبال چشم گیر مسافران و گردشگران از این طرح یاد آورشد: طی ده روز ایام تعطیلات نوروزی 60 هزار و 352 نفر ساعت از اتوبوسهای تبریزگردی برای گردش در شهر و بازدید از جاذبهها استفاده کردهاند.
خلیلی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اهمیت استفاده از دانش تخصصی گردشگری در کارهای اجرایی، خاطر نشان کرد: حضور و مشارکت انجمن دانشجویی و جوانان مشتاق در طرح تبریزگردی سبب میشود تا از نزدیک خود با روند کار آشنا شوند و بازیگر اصلی باشند و از طرفی تخصص آنان میتواند در حل مسائل گردشگری راه گشا باشد.
وی تاکید کرد: دانشجویان گردشگری حتی میتوانند با توجه به تجربیات کاری خود در اتوبوسهای تبریزگردی، کتابی در این خصوص برای علاقمندان و دانشجویان دورههای بعدی بنویسند و از خود اثری ماندگار به یادگار بگذارند.
دبیر انجمن علمی دانشجویی مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز در گفتوگو با ایسنا، در خصوص ماهیت این انجمن گفت: با مشارکت و همکاری جمعی از دانشجویان فعال مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز انجمن تشکیل شدهاست و پنج عضو اصلی و دو عضو علی البدل آن هر ساله با برگزاری انتخابات و رای مستقیم دانشجویان این رشته در دانشگاه تبریز، انتخاب میشوند.
شهرزاد زمانی آذر با اشاره به همکاری جمعی از دانشجویان مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز در اجرای هرچه بهتر طرح اتوبوسهای تبریزگردی، یاد آور شد: حدود 20 نفر از دانشجویان و علاقمندان، به عنوان راهنما در اتوبوسهای تبریزگردی حضور دارند و ضمن معرفی جاذبههای گردشگری شهر به مسافران، تجربه عملی و کاربردی نیز برای خود کسب میکنند.
وی تاکید کرد: در واقع انجمن با حمایت و همکاری سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز، کارگاه آموزشی سیار برای دانشجویان گردشگری فراهم کردهاست.
وی با بیان اینکه انجمن در سال تحصیلی 95- 96 کارگاههای آموزشی و نیز جلسات متعددی با برخی از مسئولان گردشگری استان داشته است، تاکید کرد: به دلیل انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 از طرف سازمان همکاری کشورهای اسلامی، در تلاشیم تا تعامل و ارتباط صنعت با دانشگاه را افزایش دهیم تا بتوان از دانش تخصصی دانشجویان در کنار کارهای اجرایی مرتبط با گردشگری استفاده کرد.
گفتنی است، طرح رایگان اتوبوسهای تبریزگردی از سوی سازمان توسعه گردشگری شهرداری تبریز و با همکاری انجمن علمی دانشجویی مدیریت جهانگردی دانشگاه تبریز در ایام تعطیلات نوروزی 96 با 30 دستگاه اتویوس اجرا میشود.
اتوبوسها به صورت چرخشی در مسیرهای مشخص شده در حرکت اند و در ایستگاه جاذبههای تعیین شده توقف دارند. راهنمایان گردشگری نیز برای معرفی جاذبهها و هدایت مسافران در اتوبوسها حضور دارند.
این طرح از اول تا 12 فروردین سال جاری اجرا میشود و ساعات حرکت اتوبوسها از 9 الی 13 و 16 الی 19 است.
انتهای پیام