شاهین رحیم اوغلی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: طبق پایش های انجام شده میزان آلودگی هوای تبریز نسبت به ساعات ظهر و عصر امروز شدت یافته و با توجه به شرایط آب و هوائی احتمال افزایش آلودگی در ساعات شب محتمل است.
وی اظهار کرد: این وضعیت هوائی برای تمامی افراد و به ویژه کودکان، بیماران قلبی و عروقی و افراد مسن بسیار خطرناک بوده و مردم باید مسایل ایمنی و بهداشتی را به دقت رعایت کنند.
رحیم اوغلی ادامه داد: عدم خروج غیرضروری از منزل، کاهش فعالیت بیماران قلبی ریوی و مبتلا به آسم به خصوص در فضای باز، کاهش حضور دانش آموزان در فضای باز، کاهش فعالیت های بدنی، کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی، تنظیم موتور خودروها، جلوگیری از فعالیت هایی که در معابر موجب افزایش آلودگی می شود از جمله روشن کردن آتش، عملیات قیرکاری و سوزاندن لاستیک، از رفتارهای تاکید شده در وضعیت هشدار آلودگی هواست.
به گزارش ایرنا، طبق استانداردهای جهانی میزان پی اس آی موجود در هوا بین 100 تا 200 نشان دهنده وضعیت هشدار، 200 تا 300 وضعیت اضطرار و بیش از عدد 300 شرایط بحرانی می باشد.
به دلیل شدت آلودگی هوای تبریز از صبح امروز / یکشنبه/ آمبولانس های فوریت های پزشکی این شهر در میادین اصلی و پر رفت و آمد شهر مستقر شده اند.
آلودگی هوای تبریز از 12 روز قبل شروع و این شرایط همچنان ادامه دارد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی، هم اکنون برودت هوای تبریز 4 درجه سانتی گراد زیر صفر و وضعیت آن همراه با مه رقیق بوده و رطوبت نسبی 86 درصد است.
سرعت باد در این شهر هم اکنون صفر گزارش شده که این حالت شدت آلودگی هوا را می تواند افزایش دهد.
کلانشهر تبریز حدود یک میلیون و 800هزار نفر جمعیت است.
خبرنگار: سیدیحیی مرتضائی ** انتشار دهنده:محمد رستگار
3038/6183

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.