جهانگیر اسکندرزاده روز یکشنبه در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالای استان، ارزش کشفیات قاچاق شده از این افراد را حدود ۱۵۳ میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: در این زمینه یکهزار و ۶۷۷ پرونده تخلف و قاچاق تشکیل شده است.

وی میزان افزایش ارزش کشفیات کالای قاچاق در آذربایجان شرقی طی سال گذشته را ۳۴ درصد بیشتر از سال ۱۳۹۷ اعلام کرد و ادامه داد:  از این قاچاقچیان تعداد یک هزار و ۴۸ دستگاه انواع خودرو کشف و توقیف شده است.

اسکندرزاده با تاکید بر شناسه دار کردن برخی کالاها مثل لوازم خانگی در این ستاد، اظهار داشت: بر این اساس کلیه کالاهای تولیدی در سطح عرضه و ورودی از مبادی رسمی، شناسه دار شده اند اما کالاهایی که از مبادی غیررسمی وارد می شوند مشمول کالاهای قاچاق هستند.

وی بر لزوم تسریع در صحت سنجی انبارهای آذربایجان شرقی به ویژه در شهرستانها تاکید و اضافه کرد: در این استان تعداد ۳۵ هزار انبار وجود دارد که در یک و نیم سال گذشته ۲۱ هزار و ۲۳۱ انبار تأیید شده اند و ۹ هزار و ۹۵۱ انبار در انتظار تأیید هستند.

اسکندرزاده هدف از صحت سنجی انبارها را کمک به تولید داخلی، داشتن اطلاعات کافی از موجودی انبارها و تسریع در تزریق کالاها و اجناس موجود در این انبارها در مواقع لزوم به بازار و رفع نیاز مردم عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه بر تعیین تکلیف یکی از انبارهای منطقه آزاد ارس مربوط به کالاهای قاچاق و برای کالاهای این انبار که برای آنها تعداد ۶۰ پرونده تشکیل شده است جهت تعیین تکلیف طی یک هفته آینده تاکید شد.

به گفته مسوولان، از حدود ۲۰ سال قبل اموال تملیکی به میزان ۹ هزار تن کالا در ۵۰ انبار منطقه آزاد ارس خاک می خورد که تاکنون تعیین تکلیف نشده اند که برای این کالاها نیز در این جلسه مهلت یک ماهه داده شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.