امین امینیان روز چهارشنبه در جلسه کمیته راهبری سد سهند هشترود افزود: با پرداخت پنج میلیارد تومان از سوی بانک کشاورزی تا ۱۰ روزآینده عملیات تکمیل ایستگاه های شماره سه و چهار نیز آغاز می شود.
وی با بیان اینکه بهره برداران پایاب سد شهند که آب بها و حق اشتراک خود را به موقع پرداخت نکنند خدمات دریافت نمی کنند گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر اینصورت جهاد کشاورزی هیچ گونه مسوولیتی در خرید محصول تولیدی آنها ندارد. ِ
امینیان از کشاورزان خواست تا پس ازبرداشت محصول، مالچ های پلاستیکی را از مزارع جمع آوری کنند و در طبیعت رها نکنند.
وی همچنین از جهاد کشاورزی و تعاونی آب بران پایاب خواست از کشاورزان بخاطر آلودگی محیط تعهد بگیرند.
امینیان به کشاورزان منطقه توصیه کرد آموزش های لازم و بروز کشاورزی و بهره برداری را یاد بگیرند و خودسرانه اقدام به کشت نکنند.
وی همچنین با اشاره به تولید انواع محصولات دیم و آبی و گندم و نخود در این شهرستان، خواستار ایجاد دفتر تحقیقات کشاورزی در هشترود شد.
سد خاکی سهند هشترود با حجم مفید ۱۳۵ میلیون متر مکعب بر روی رودخانه قرانقو از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن و در ۱۳۰ کیلومتری تبریز و ۳۵ کیلومتری شهرستان هشترود با اهداف تأمین آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سیلاب و توسعه کشاورزی احداث شده و از سال ۱۳۸۵ در حال بهره برداری است.
اراضی طرح و توسعه شبکه پایاب سد سهند هشترود در قالب پنج واحد عمرانی به وسعت ۷۵۰۰ هکتار در دو طرف جاده هشترود - مراغه و در مجاورت رودخانه قرانقو واقع شده است.