حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی، روز شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگاران افزود: این بسته ها با مشارکت خیران و موسسات خیریه تهیه شده و امید است تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد آن ها برای توزیع در بین نیازمندان به ۲ برابر برسد.

وی با بیان اینکه رزمایش ضیافت همدلی در ماه مبارک رمضان با تهیه ۳ هزار بسته غذایی از مسجد امام رضا (ع) در تبریز شروع شد، اظهار داشت: این بسته‌های معیشتی به ارزش ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان در ۴۵ امامزاده، بقاع استان و مجموعه‌های افق (اجتماعی- فرهنگی- قرآنی) تهیه و توزیع شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی گفت: در طرح ضیافت‌ الهی نیز با سفره معنوی شامل پخش اذان و ادعیه از ماذنه مساجد و امامزادگان، برگزاری جلسات تفسیر قرآن بدون حضور مردم از جوار امامزادگان به‌ صورت برنامه‌های تولیدی جهت پخش در فضای مجازی، ترتیل خوانی قرآن در محل مسجد بلال صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی با مشارکت دستگاه‌های ذی‌ربط در سر سفره مردم مومن حضور خواهیم داشت.

حجت‌الاسلام حسینی، ادامه داد: برای ولادت امام حسن مجتبی(ع) و وفات حضرت خدیجه کبری (س)، شب‌های قدر و اجرای برنامه‌های دعاخوانی و مناجات نیز با صدا و سیمای مرکز استان هماهنگی‌های لازم انجام شده تا سفره معنوی مومنان در این ایام پربارتر باشد.

وی یادآوری کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم پرهیز از تجمعات در مساجد و امامزاده‌ها باید تدابیر لازم در ماه مبارک رمضان برای بهره‌مندی مومنان از برنامه‌های معنوی این ایام اندیشیده می‌شد که در این رابطه رایزنی‌های لازم با دستگاه‌های بهداشتی متولی در استان، صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌شرقی و دستگاه‌های مرتبط در قالب رزمایش ضیافت همدلی انجام شد و تصمیمات و راهکارهای پیشنهادی ارایه شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی با اشاره به ضرورت ساماندهی و ایجاد هماهنگی بین موسسات خیریه استان گفت: با توجه به سبقه فرهنگی انقلاب اسلامی و فرهنگی بودن بیشتر اقدامات اوقاف در جامعه نیاز است تا به بحث پیوست‌های فرهنگی در موقوفات به صورت ویژه توجه شود.

حجت الاسلام حسینی، افزود: امور خیریه نیز جزو امور مغفول مانده در این حوزه فرهنگی است که با توجه به چشم‌انداز ترسیم شده از سوی ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه ورود به این بخش برای جلوگیری از کارهای جزیره‌ای و کمک به رفع محرومیت‌زدایی‌ها امری ضروری است.

به گزارش ایرنا، هم اکنون آذربایجان شرقی دارای ۸ هزار و ۷۵۱ موقوفه با ۱۹ هزار و ۷۰۳ رقبه است و علاوه بر این موقوفات، ۵ هزار و ۳۳۹ مسجد، ۴۶۳ حسینیه، ۸۸ تکیه، فاطمیه، مهدیه و زینبیه و ۵۹۸ آرامستان برای دفن اموات در حوزه وقف در این استان وجود دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.