به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مظفر رجب زاده ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: ۸۵ مؤسسه قرآنی و ۲۸۶ خانه قرآنی شهری و ۲۸۲ خانه روستایی در آذربایجان شرقی فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: در سال گذشته، ۲۵ هزار قرآن آموز تحت حمایت قرار گرفته و مبلغ آموزشی بابت آموزش این افراد به حساب مؤسسات و خانههای قرآنی واریز شده است.
حجت الاسلام رجب زاده با بیان اینکه مؤسسات و خانههای قرآنی در این فضا، خود را کنار نکشیده و با وجود زیانهای مالی وارد شده به کار خود ادامه دادند، گفت: با وجود این زیان مالی، این افراد در امور جهادی و در تولید و دوخت ماسک و گان پزشکی و تأمین اقلام معیشتی و توزیع بستههای بهداشتی ورود کردند.
وی ادامه داد: در این فضا، دارالقرآنها سعی بر حفظ ارتباط قرآنی از طریق فضای مجازی با قرآن آموزان داشتند و یکی از برکات این روزها را میتوان حضور پررنگتر مجموعههای قرآنی در فضای مجازی دانست.
رئیس اداره قرآنی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، تسلط بیشتر بر فضای مجازی را نیاز مجموعههای قرآنی دانسته و گفت: حضور مؤسسات قرآنی در این فضا باعث شده تا این فضا به عطر قرآنی آغشته شود.
وی با اشاره به برگزاری پویش ملی و مجازی ستاره باران با شعار " با قرآن در خانه بمانیم" گفت: همچنین برگزاری جز خوانی و ختم قرآن در خانه به صورت مجازی نیز از دیگر کارهای انجام شده در این راستا است.
حجت الاسلام رجب زاده ادامه داد: برنامه تلویزیونی "قرآن نغمه سی" نیز که به صورت مسابقهای برگزار میشود از دیگر برنامههای در نظر گرفته شده برای این ماه است که طی آن ۵۴ نفر در سه رشته قرآنی با یکدیگر رقابت خواهند داشت.
وی افزود: در ۲۸ رمضان نفرات برتر رقابت اعلام و از آنان تقدیر میشود که این مسابقه را میتوان گامی در راستای شناسایی استعدادهای قرآنی در استان دانست.