موسی خلیل اللهی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این واحدها و شرکت های تولیدی و صنعتی استان دارای مشکلات عدیده مالی و اداری و یا ورشکسته بودند که با نظارت و حمایت اداره تصفیه و ورشکستگی شهرستان تبریز، احیاء و به چرخه تولید بازگردانده شدند.

به گفته وی با احیا و نجات این تعداد واحد تولیدی از بیکاری تعداد ۴۲۴ نفر کارگر در آذربایجان شرقی جلوگیری شد.

خلیل اللهی با تاکید بر اینکه ایجاد و اشتغال و جلوگیری از  بیکاری کارگران واحدهای تولیدی یکی از مهمترین و محوری ترین کارکردها و رسالت های مجموعه های قضایی و دادگستری استان است، اظهار داشت: بر همین اساس دادگستری آذربایجان شرقی در صورت بروز مشکلات برای واحدهای تولیدی به سرعت وارد عرصه شده تا از بیکاری افراد جلوگیری شود چون این موضوع تبعات بسیار زیان بار اقتصادی و اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه کارگران واخدها یاد شده باسابقه و دارای مهارت فنی بالا بودند، ادامه داد: این شرکت ها به صورت اجاره به مدیران دارای اهلیت واگذار شده و  به چرخه تولید بازگشتند.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی اضافه کرد: حمایت از تولید داخلی و اشتغال برای کارگر ایرانی و تلاش در راستای جهش تولید از مهمترین وظایف مسئولین و مردم است و در این راستا دستگاه قضایی با تمام توان در خدمت بخش تولید و قشر کارگری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.