به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان روز پنجشنبه در دیدار مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در تبریز با وی، تاکید کرد: پیگیری وضعیت و حمایت از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز در اولویت کاری مجلس شورای اسلامی قرار دارد.  

وی همچنین با پیگیری وضعیت فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی، افزود: تقویت و حمایت از این حوزه گردشگری مورد توجه مجلس شورای اسلامی و دولت در دوران پسا کرونا است.

پزشکیان ادامه داد: فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از جمله فعالان این عرصه هستند که از نخستین روزهای این بحران، برای مقابله با این ویروس تلاش خود را آغاز کردند، بر این اساس با هدف بررسی دقیق تر وضعیت کنونی فعالان گردشگری و صنایع دستی، با هماهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان در روزهای آینده با مسوولان انجمن های صنفی و حرفه ای دیدار و گفت و گو خواهم کرد.

خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی حوزه گردشگری آذربایجان شرقی به علت شیوع کرونا 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار حجم خسارات وارده به حوزه گردشگری استان را نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه آغاز شرایط بحرانی کرونا با آغاز تعطیلات نوروزی و اوج سفرها همزمان شد بر این اساس فعالان این حوزه نظیر آژانس‌های مسافرتی، هتل‌داران و راهنمایان گردشگری، واحدهای پذیرایی و فعالان صنایع دستی با شرایط سخت اقتصادی روبرو شده اند.

احمد حمزه زاده به وضعیت فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی استان به دنبال بحران کرونا اشاره کرد و گفت: آذربایجان شرقی دارای یکهزار واحد فعال در حوزه گردشگری و ۱۳ هزار هنرمند فعال صنایع دستی دارای پروانه فعالیت رسمی است که متاسفانه در شرایط بحرانی کنونی، با حجم بزرگی از خسارات و زیان های اقتصادی روبرو هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در ادامه رسیدگی و بررسی وضعیت فعالان گردشگری و صنایع دستی استان در مجلس شورای اسلامی را خواستار شد و اظهار کرد: اداره کل میراث فرهنگی استان در تلاش است تا با تعامل مستمر خود تسهیلات حمایتی ویژه ای را برای فعالان این عرصه فراهم کند، بر این اساس حمایت مجلس شورای اسلامی نیز بسیار راهگشا و موثر خواهد بود تا با فراهم‌سازی یارانه‌ای مکمل و اختصاص وام های کم بهره درصدد جبران وضع بحرانی در گردشگری برآییم.

به گزارش ایرنا، آذربایجان شرقی با داشتن افزون بر یکهزار و ۸۰۰ اثر ثبت شده ملی در حوزه میراث فرهنگی و جاذبه های خاص گردشگری در کنار بازار تاریخی تبریز و ثبت شده در فهرست یونسکو،  در رده ۵ استان نخست ایران به لحاظ برخورداری از ظرفیت های صنعت گردشگری و میراث فرهنگی و یکی از گردشگرپذیرترین استان ها برای جذب گردشگران خارجی است. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.