فریدون بابایی اقدم روز سه شنبه در بازدید از روند اجرای این طرح در گفت و گو با خبرنگاران افزود: جلسات متعددی در خصوص نحوه اجرای این طرح با مدیریت شهری، شهرداران مناطق دهگانه تبریز و مدیر عامل شرکت خانه سازی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه شهرداری های مناطق ۲ و ۳ اقدامات مربوط به احداث دیوار حائل و نصب فلاورباکس ها را شروع کرده اند، اظهار داشت: در بازدید میدانی و بررسی اقدامات انجام شده مشکلاتی مانند کیفیت نامطلوب و غیرفنی فلاورباکس های اجرا شده در طی سال های قبل در حوزه مناطق ۵، ۹ و ۱۰ و عدم امکان کاشت درخت، درختچه و سایر گونه های فضای سبز در آنها و دسترسی ها مشاهده شد که باید با اتخاذ تدابیر لازم این مشکلات رفع شود.
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی تبریز گفت: در این بازدید با حضور شهرداران مناطق و مسوولان ذیربط مقرر شد نسبت به اتمام عملیات احداث دیوار حایل و ترانشه برداری و عقد قرارداد با شرکت خانه سازی جهت تولید و اجرای فلاورباکس ها و برچیدن، انتقال و اصلاح فلاورباکس های اجرا شده برای استفاده در سایر مناطق شهر اقدام شود.
بابایی اقدم، ادامه داد: اجرای این پروژه در رفع نازیبایی های تپه های لخت شهری و زیباسازی و ارتقا کیفیت بصری شهرمان موثر بوده و باید از افراد فعال در این پروژه قدردانی کرد.
کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.