علیرضا جمشیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این اقدام در راستای مناسب سازی هوای این ترمینال انجام شده و این دستگاه دارای ظرفیت ۳۴ هزار CFM شدت جریان هوا بوده و می تواند جریان هوا را مطبوع کند.
وی اظهار داشت: این دستگاه با اعتباری بیش از ۲۶۰ میلیون تومان از محل اعتبارهای شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران خریداری شده است.
معاون عملیات فرودگاهی فرودگاههای آذربایجانشرقی گفت: همچنین یک دستگاه اتوبوس فرودگاهی جدید به شرکت خدمات فرودگاهی آرمان برای جابجایی و ارائه خدمات بهتر و مطلوب به مسافران این فرودگاه اختصاص یافت.
جمشیدی، با اشاره به اقدامات انجام شده برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این فرودگاه ادامه داد: در این راستا پایش و غربالگری مسافران فرودگاه تبریز با دستگاه دوربین حرارتی همچنان ادامه دارد.
فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز در شمالغرب شهرستان تبریز و در سال ۱۳۲۹ با ماموریت ارائه خدمات فرودگاهی ، ناوبری و هوانوردی جهت پذیرش پروازهای داخلی و بین المللی به منظور حمل و نقل مسافر و بار طراحی و احداث شده است و بصورت open sky و ۲۴ ساعته عملیاتی بوده و به دلیل واقع شدن در مرز و کریدورهای هوایی بین المللی در ارائه خدمات ناوبری ، رادار و هوانوردی به پروازهای داخلی و بین المللی به خصوص پروازهای عبوری بین المللی (over fly) بیشتر از مبداء و کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مقصد کشورهای آسیایی جنوب شرقی و آسیای میانه و بالعکس انجام می شود.
روزانه به صورت میانگین ۴۵ پرواز داخلی و ۶ پرواز خارجی در این فرودگاه انجام می شود.