فرمانده این پایگاه روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این اقدام به هیچ عنوان زیر نظر سازمان و نهادی نبوده و خواهران فعال در این بخش تنها به واسطه عمل به رهنمودهای رهبری و بسیج همگانی برای مقابله با شیوع و گسترش ویروس کرونا به صورت خودجوش و مردمی به فعالیت می پردازند.
فاطمه فرحناک گفت: کارگاه فوق از سه روز قبل و با تلاش جمعی از خواهران بسیجی حوزه فعال شده است و تعداد ۳۵ نفر در یک شیفت کاری از ساعت ۹ تا اذان ظهر در این کارگاه مشغول هستند و تاکنون نیز تعداد ۳۰۰ ماسک مخصوص بیمارستانی و پزشکی تولید کرده اند.
وی با بیان اینکه پارچه های مورد نیاز این ماسک ها از سوی دانشگاه علوم پزشکی تامین می شود، افزود: تمامی ماسک های تولیدی در این کارگاه به بیمارستان امام رضای تبریز منتقل می شود و اگر نیاز باشد آمادکی افزایش شیفت های کاری را داریم.
فرحناک با تاکید بر اینکه بسیجیان در راستای عمل به منویات مقام رهبری و نیز کمک به رفع مشکلات مختلف همواره در صحنه حاضر است، ادامه داد: بلافاصله پس از لغو نماز جمعه در شهرهای مختلف، خواهران بسیجی بر خود وظیفه دانستند تا در این جبهه فعال شده و سنگر خود را از مصلاهای نماز جمعه به کارگاه تولید ماسک تغییر دهند.
وی با اشاره به سایر فعالیت های پایگاه ۲۹ بهمن حوزه ۶ حضرت سمیه سپاه تبریز، سم پاشی و ضدعفونی کردن پارک بانوان، پل هوایی نصف راه و مجتمع های مسکونی ظفر، ۲۹ بهمن و آتیه را از جمله این فعالیت ها برشمرد.