سعید حاجیزاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: این تعداد اثر از ۴۸ رسانه مکتوب و دیجیتال استانی و کشوری به این جشنواره ارسال شده است که در این بین خبرگزاری فارس با ۵۲ اثر، بیشترین تعداد آثار ارسالی را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: پایگاه خبری ترجمان صبح با ارسال ۴۷ اثر و پایگاه خبری تبریز بیدار با ۴۱ اثر در رتبه های بعدی بیشترین آثار ارسالی در جشنواره شهر و رسانه قرار دارند.
حاجیزاده درباره آثار دریافت شده در قالب های مختلف نیز اعلام کرد: ۲۴۲ اثر در قالب گزارش، ۸۳ اثر در قالب یادداشت و سرمقاله، ۵۶ اثر در قالب عکس و گزارش تصویری، ۳۵ اثر در قالب مصاحبه، ۳۰ اثر در قالب ویدئو، ۲۵ اثر در قالب خبر، ۱۴اثر در قالب اینفوگرافی و موشن گرافی ، ۹ اثر در قالب کاریکاتور، ۳ اثر در قالب طنز به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
دبیر جشنواره شهر و رسانه با اشاره به بیشترین میزان استقبال از محورهای این جشنواره گفت: دو محور «آسیبهای اجتماعی» و «فرهنگ، هنر، ورزش» هر یک با ۶۹ اثر بیشترین آثار ارسالی را به خود اختصاص داده اند.
حاجیزاده همچنین اضافه کرد: در محور «محیط زیست» ۴۱ اثر، «گردشگری» ۳۶ اثر، «بازآفرینی شهری» ۳۱ اثر، «آموزش شهروندی» ۲۳ اثر، «تبریز، شهر ایمان و غیرت» ۲۱ اثر، «خدمات شهری» ۱۷ اثر و در محور«حمل و نقل عمومی» ۱۲ اثر به این جشنواره ارائه شده است.
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل با بیان اینکه در بخش ویژه با ارائه ۴۰ اثر بیش ترین استقبال از «نقد برتر مدیریت شهری» صورت گرفته است، افزود: همچنین ۱۸اثر برای بخش «آتش سوزی بازار تبریز»، ۵اثر برای بخش «پیاده روی اربعین» و ۲ اثر برای بخش «نقش نظام بانکی در تحقق شهر هوشمند» دریافت شده است.
وی اظهار کرد: نخستین جشنواره تخصصی شهر و رسانه با هدف بهبود و افزایش تعامل با اصحاب رسانه و حمایت هدفمند، نظاممند و در شان روزنامه نگاران و خبرنگاران در حال برگزاری است.
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تبریز این جشنواره را فرصتی خوب برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای فعال روزنامه نگاری در زمینه مدیریت شهری دانست و افزود: با توجه به ابلاغ وزارت بهداشت مبنی بر ضرورت رعایت موارد بهداشتی و لغو کلیه برنامه های فرهنگی و هنری، اختتامیه این جشنواره سال ۹۹ با معرفی برگزیدگان برگزار خواهد شد.
لینک کوتاه
کد خبر۶۰۳۸۱