علیرضا رفیعی پور روز یکشنبه در مراسم افتتاح مدرن ترین کشتارگاه صنعتی طیور کشور در مرند با اشاره به فعالیت ۲۸۰ کشتارگاه مرغ در کشور  افزود: این تعداد کشتارگاه، سه برابر ظرفیت تولید مرغ ایران است. 

وی اظهار داشت: با توجه به نقش کشتارگاه ها در اقتصاد ملی، آنها متضمن کمک به تولید کننده و مصرف کننده بوده و مهمترین حلقه صنعت طیور کشور هستند.

رفیعی پور اضافه کرد: از ۲۸۰ کشتارگاه موجود کشور، تعداد ۶۴ مورد دارای خط دوم تولید با ۵ و ۷ ربات بوده که ۲۸ کشتارگاه امتیاز A و کمتر از ۱۰ عدد نیز امتیاز A پلاس را گرفته اند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به بهداشت عمومی جامعه، ادامه داد: طی سال گذشته، ۱۵ میلیون کیلوگرم مرغ در کشتارگاه های طیور از چرخه مصرف خارج شده و اجازه ورود دوباره به آنها داده نشده است. 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به افتتاح کشتارگاه صنعتی طیور در مرند، گفت:  رشد و ایجاد اینگونه مجموعه ها در واقع کمک برای رونق تولید و توسعه صادرات در کشور است و ما وظیفه داریم از افرادی که در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، حمایت کنیم.

به گزارش ایرنا، مدرن ترین کشتارگاه صنعتی طیور کشور با اعتبار ۶۴۰ میلیارد ریال در مرند افتتاح شد.

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم، تامین سلامت گوشت دام و طیور را از اهداف مهم این اداره کل دانست و گفت: کشتارگاه ها بازوان اجرایی دامپزشکی بوده و بهترین محل برای ذبح طیور و دام می باشند.

امیرحسین بهداد اضافه کرد: معروف ترین خط دوم کشتارگاه کشور در این مجموعه قرار دارد و تمام تجهیزات آن توسط ۷ ربات و بدون دخالت انسان انجام می گیرد.

وی اعلام کرد: این کشتارگاه با مساحت ۴۰ هزار متری و زیربنای ۵ هزار و ۵۶۶ متربع، ظرفیت کشتار ۶ هزار قطعه مرغ در ساعت را دارد.

بهداد با اشاره به افزایش ۵۰۰ تنی ظرفیت سردخانه های آذربایجان شرقی با راه اندازی کشتارگاه صنعتی مرند، گفت: این کشتارگاه اولین کشتارگاهی خواهد بود که با افتتاح آن بحث صادرات به روسیه باز خواهد شد.

وی با بیان اینکه ما هیچ موقع از تخلفات بهداشتی چشم پوشی نمی کنیم، افزود: در سطح استان تعداد ۱۱ کشتارگاه طیور داریم که یک مورد از آنها توسط دامپزشکی پلمپ شده و با اقداماتی که با وجود مدیریت جدید در حال انجام است به چرخه تولید باز خواهد گشت.

فرماندار ویژه شهرستان مرند نیز این شهرستان را از مناطق برتر از لحاظ نیروی انسانی در آذربایجان شرقی دانست و افزود: این شهرستان از منظر جغرافیایی استراتژیک بوده و در بخش کشاورزی نیز، در برخی محصولات، رتبه های برتر کشور را دارد.

داوود گرشاسبی با اشاره به تولید پسته و زعفران در این شهرستان، افزود: هدف ما این است در حوزه زعفران و پسته با برند خود در نمایشگاه ها و فروشگاه های کشوری شرکت کنیم.

وی اظهار کرد: کشتارگاه صنعتی طیور مرند نیز در راستای کار تیمی صورت گرفته و امیدواریم در سال های آتی قدم های مؤثرتری در جهت توسعه همه جانبه کشور برداریم.

گرشاسبی با اشاره به افتتاح ۲۰۰ پروژه با هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان از سال ۹۷ تاکنون در شهرستان مرند، گفت:  در این پروژه ها بخش خصوصی نیز با حس تعامل مشترک، معادل دولت کار کرده است.

شهرستان مرند با جمعیت ۲۳۰ هزار نفر در فاصله ۷۰ کیلومتری شمال شرق تبریز واقع است.
 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.