میرعلی اصغر نساج، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه این منطقه حدود یک دهه است که به عنوان کارگاه عمرانی شهرداری تبریز محسوب می شود، افزود: در سال جاری برای شهرداری منطقه ۵ حدود ۲۳۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص یافته بود که از این میزان ۱۳۰ میلیارد تومان برای پروژه های عمرانی اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تلاش می شود تا پایان سال ۱۰۰ درصد اعتبارات عمرانی جذب شود، اظهار داشت: در سال جاری برای اجرا و بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح اول اتوبان ولایت ۱۵ میلیارد تومان هزینه و بهره برداری شده و برای اجرا و تکمیل تقاطع غیرهمسطح دوم در این اتوبان ۲۵ میلیارد تومان هزینه می شود.

 شهردار منطقه ۵ تبریز با بیان اینکه قرارداد اجرای اتوبان ولایت با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان از سال ۹۴ بین شهرداری تبریز و قرارگاه خاتم الانبیا بسته شده است، گفت: اقدامات اولیه اجرای این طرح در سال ۹۶ آغاز و فاز اول این پروژه در مهر سال ۹۷ با بهره برداری از اولین تقاطع غیرهمسطح به ثمر نشست.

نساج، ادامه داد: دومین تقاطع غیرهمسطح در این اتوبان بر روی رودخانه مهرانه رود و بزرگراه ۲ کمال در سال ۹۹ به بهره برداری می رسد و با بهره برداری از این پل ها به طول یک هزار و ۳۰۰ متر شهرک های نصر، مرزداران و مصلی به خیابان استاندارد و ولیعصر و اتوبان پاسداران متصل می شود و از بار ترافیکی خیابان های این شهرک ها کاسته می شود.

وی با اشاره به اینکه مطالعه ادامه اتوبان ولایت به طول ۹ کیلومتر تا جاده اهر انجام و طرح های اجرایی آن در حال اجراست، یادآوری کرد: عملیات اجرایی آن سال ۹۹ آغاز می شود.

شهردار منطقه ۵ تبریز گفت: برای اجرای بزرگراه دوکمال بیش از ۵ میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن نیاز به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار است و تاکنون بخشی از این بزرگراه اجرا شده و بخش دیگر آن در نیمه اول سال آینده به بهره برداری می رسد.

نساج، با بیان اینکه اجرای این پروژه ها علاوه بر تسریع در دسترسی و کاهش بار ترافیکی جاده تبریز - تهران موجب توسعه بیشتر منطقه ۵ می شود، افزود: امسال برای مسیرگشایی و اجرای خیابان ۲۴ متر شهدای بارنج با احتساب هزینه های تملک ۱۴ میلیارد تومان و برای اجرای خیابان ۲۴ متری طبیعت نیز حدود ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی اظهار داشت: باند کندرو ضلع جنوبی جاده تهران نیز در حال اجرا بوده و زیرسازی ۸۵۰ متر از این مسیر به بهره برداری رسیده و تملک ۱۱ ملک در این مسیر باقی مانده بود که مراحل نهایی تملک آن در حال انجام است و این طرح نیز در سال ۹۹ به بهره برداری می رسد. 

نساج، اجرای فرهنگسرای دوم مرزداران را از دیگر طرح های این شهرداری در سال ۹۸ اعلام کرد و ادامه داد: بخش عمده ای از این پروژه اجرا و امسال نازک کاری آن انجام شده و آماده افتتاح است ولی به علت مناسب نبودن راه دسترسی به آن و نیاز به آسفالت این راه، تلاش می شود با رفع این موارد در ۳ ماه اول و در نهایت نیمه اول سال اینده به بهره برداری برسد.

کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.