صابر تقویمی روز دوشنبه در حاشیه بهره برداری از این طرح ها در جمع خبرنگاران گفت: این پروژه ها شامل پل سنگی روستای قوشقوان، پل مهمانلو تکانلو علیا، پل قره صوفی، شن ریزی واحداث راه روستایی کوللر، قره صوفی، دوه میدانی وایمیشجه، زیرسازی معابر قیزل داغ وایمیشجه و هدایت آبهای سطحی ۵ روستا به طول ۲ کیلومتر است.
وی گفت: به برکت انقلاب اسلامی شاهد توسعه روستاها و فراهم ساختن زیرساخت ها و امکانات در روستاها هستیم.
وی افزود: در تلاشیم تا اهالی روستاها از امکانات خوبی بهره مند شوند تا شاهد مهاجرت آن ها به مناطق حاشیه شهر نباشیم.
فرماندار چاراویماق خاطر نشان کرد: چاراویماق بهشت معدن جنوب آذربایجان شرقی است و راه اندازی صنایع بالا دستی و پایین دستی بخش معادن میتواند این شهرستان را به شهرستان مهاجر پذیر تبدیل کند.
تقویمی ظرفیتهای بخش دامپروری این شهرستان را نیز بی بدیل خواند و گفت: چاراویماق با دامپروری سنتی در تولید گوشت قرمز و لبنیات دارای مقام دوم در سطح آذربایجان شرقی است و سرمایه گذاری در این بخش میتواند در تولید و صادرات فرآوردههای دامی این شهرستان مفید باشد.
وی گفت: فرش صادراتی با طرح گل ابریشم، قالیچههای بادوام (برای مصارف محلی)، جاجیم و گلیم از جمله صنایع دستی این شهرستان بوده و محصولات عمده بخش کشاورزی چاراویماق گندم و جو، بنشن، علوفه، تره بار و محصولات باغی و فرآوردههای لبنی، عسل، چغندرقند، دانههای روغنی، انواع صیفی و پوست است.
شهرستان چاراویماق دارای ۲ بخش به نامهای مرکزی شامل دهستانهای چاراویماق مرکزی، چاراویماق جنوب غربی، ورقه و قوری چای شرقی و شادیان شامل دهستانهای چاراویماق شرقی و چاراویماق جنوب شرقی، یک نقطه شهری به نام قرهآغاج و ۲۴۸ آبادی است.
۵۲ روستا در بخش مرکزی و ۳۶ روستا در بخش شادیان این شهرستان فاقد دهیاری هستند.
این شهرستان با حدود ۳۱ هزار نفر جمعیت در ۱۵۰ کیلومتری جنوب شرقی تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
- کدخبر: 1343661
- منبع: irna.ir
پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران
کپی شد