محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در مراسم بهره برداری از پروژه های صنعت برق آذربایجان شرقی، با بیان اینکه افزایش مصرف برق و انرژی چیز بدی به شمار نمی آید، افزود: مصرف روز افزون انرژی نشانه ای آشکار از توسعه یافتگی است که این افزایش باید در حوزه های صنعت و تجارت نمود یابد تا جامعه به سوی پیشرفت و رفاه حرکت کند.

وی اظهار داشت: به همین منظور و برای رسیدن به توسعه پایدار در تولید و تامین انرژی، افزایش خدمات باکیفیت برای متقاضیان و مشتریان و بهینه‌سازی و روزآمد کردن زیرساخت‌ها باید همواره سرلوحه فعالیت های عوامل صنعت برق استان و کشور قرار بگیرد.

پورمحمدی با اشاره به روند رو به رشد ایجاد و توسعه واحدهای تولیدی در آذربایجان شرقی، تامین برق مورد نیاز این واحدها را ضروری دانست و بر استفاده از سیستم‌های نوین تولید برق، توسعه انرژی‌های پاک و ایجاد ایستگاه‌های کوچک تولید برق برای کاهش فشار از روی شبکه سراسری تاکید کرد.

وی نقش مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی را بسیار مهم خواند و یادآوری کرد: افزایش تولید برق بدون کنترل مصرف آن جوابگوی نیازها به خصوص در واحدهای صنعتی و تولیدی نخواهد بود و باید از مردم بخواهیم که نسبت به این موضوع احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.

پورمحمدی با بیان اینکه شرکت‌های تولید و توزیع برق در زمینه فرهنگ‌سازی و اصلاح رفتارهای اجتماعی نیز فعال بوده اند، اعمال سیاست‌های تشویقی برای مشترکان کم‌ مصرف را از جمله این اقدامات بسیار خوب در بهینه‌سازی مصرف برق دانست که موثر نیز بوده است.

وی دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه صنعت برق را بسیار وسیع خواند و با مقایسه کنونی وضعیت شهرها و روستاهای استان در این بخش با سال های پیش از انقلاب، گفت: باید به این موفقیت‌ها در کنار بیان مشکلات و نارسایی‌ها، نیز پرداخته شود.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: اگر وضعیت امروز را با ۴۰ و حتی ۲۰ سال قبل مقایسه کنیم حجم کارهای انجام شده مشخص می‌شود، هرچند شایستگی ملت ایران بسیار بیشتر از امکانات و شرایط کنونی است.

پورمحمدی افزود: اینکه قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ درصد روستاهای آذربایجان شرقی از نعمت برق برخوردار بودند، اما اکنون این رقم به ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۵ خانوار رسیده است، جای شکرگذاری دارد.

به گزار ایرنا، همزمان با دومین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی بهره‌برداری از ۲ هزار و ۹۲۷ پروژه صنعت برق آذربایجان شرقی با حجم سرمایه گذاری ۲ هزار و ۷۴ میلیارد ریال آغاز شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.