نادر نجد روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: در راستای صیانت از محیط زیست و پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی و در پی بازدیدهای میدانی با حضور کارشناسان محیط زیست، این حکم از سوی مدعی العموم برای عدم فعالیت این زباله گاه صادر شده است.

وی ادامه داد: به همین منظور، مهلت ۱۵ روزه به این زباله گاه شهرداری داده شده که باید در این مدت مقدمات بسته شدن و توقف فعالیت آن انجام شود.

نجد اضافه کرد: این زباله گاه که به عنوان محل جمع آوری پسماندهای شهری و روستایی این شهرستان در حوالی روستای آغ کند واقع شده فاقد هرگونه مجوز فعالیت زیست محیطی بوده و اقدامی در خصوص اخذ مجوز  انجام نشده است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم رعایت موازین زیست محیطی در زباله گاه مرکزی این شهرستان گفت: این مرکز نیز با توجه به اینکه در ۱۴ سال گذشته اقدام مناسبی برای ساماندهی آن نشده بود لذا در نشست کارگروه مدیریت پسماند، مصوبات و تعهدات قانونی برای رفع مشکلات موجود آن اخذ شده است.

دادستان مراغه افزود: در این مصوبات قانونی، شهرداری مراغه مکلف به رفع نواقص و مشکلات موجود از جمله حصارکشی، فنس کشی و رعایت سایر موارد زیست محیطی در مهلت تعیین شده است.

نجد با انتقاد از وضعیت پسماندهای پزشکی و عفونی در سطح شهر مراغه اضافه کرد: متاسفانه در زباله گاه های این شهرستان مواردی از وجود زباله های بیمارستانی و عفونی پزشکی مشاهده شده که این امر می تواند تهدید کننده بهداشت عمومی شهروندان باشد.

وی اضافه کرد: دانشکده علوم پزشکی نیز باید با بهره گیری از امکانات و قوانین، زباله های عفونی و پزشکی را از مطب ها و مرکز بهداشتی و درمانی جمع آوری و در زباله سوزهای استاندارد موجود در مراکز درمانی امحا کند.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.