کریم قدرتی روز شنبه در مراسم راه اندازی خط بسته بندی گوشت کشارگاه تبریز، افزود: با مساعدت شهرداری تبریز توانستیم با راه اندازی این خط بسته بندی گام بزرگی در راستای اصلاح الگوی مصرف، سلامت و امنیت غذایی شهروندان قطعه بندی گوشت های شناسنامه دار در قالب بسته بندی با نصب شناسنامه بر روی آنها و با قیمت مناسب برای شهروندان برداریم.
وی اظهار داشت: خط تولید بسته بندی با مشارکت و تامین گوشت توسط بخش های خصوصی در محلی که در این خصوص آماده سازی و تجهیز شده است، افتتاح و با نظارت کامل اداره کل دامپزشکی و سازمان کشتارگاه به بهره برداری رسید.
قدرتی ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح های متنوع و افزایش کشتار در روزهای آتی شاهد کاهش قیمت گوشت باشیم.
وی با بیان اینکه حساسیت امنیت غذایی و سلامت شهروندان، پشتیبانی و نظارت خوبی از طرف شورای اسلامی شهر و اداره کل دامپزشکی و سایر دستگاه های نظارتی به صورت مداوم و دوره ای انجام می گیرد، گفت: امیدواریم با حمایت های شهرداری و شورای شهر و نیز تلاش شبانه روزی کارکنان کشتارگاه، بتوانیم روز به روز به اهداف خود در پیشبرد سلامت غذایی و بهداشت همشهریان نزدیک تر شویم.
قدرتی گوشت قرمز ب را بخش عمده ای از سبد غذایی خانوارهای شهرستان تبریز خواند و ادامه داد: بر این اساس باید تلاش کرد فرآوری، بسته بندی، حمل ونقل، توزیع و عرضه این محصول با کمترین قیمت و به صورت کاملا" بهداشتی در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.
وی گفت: بسته بندی گوشت جهت استفاده خانوارها در بسته های نیم کیلویی، یک کیلویی و ۲ کیلویی و همچنین برای مصارف رستوران ها و اماکن خدمات غذایی در بسته های بزرگ تر توزیع می شود.
به گزارش ایرنا، روزانه افزون بر ۶۰۰ راس گوسفند و گاو در کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز ذبح شرعی می شود.
این کشتارگاه با برخورداری از ۱۱ اسطبل مجزا برای نگهداری گاو و گوسفند، میدان دام روباز با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ راس دام و انبار علوفه از نظر حجم کشتار و ظرفیت و سیستم صنعتی سومین کشتارگاه بزرگ کشور است.