مجید احمدی روز سه شنبه در گفت و گویی اظهار کرد: از این تعداد دام پلاک کوبی شده، ۸ هزار و ۴۱۰ راس مربوط به بخش نظرکهریزی و ۱۵ هزار و ۳۰۰ راس مربوط به بخش مرکزی است که توسط عوامل شرکت های تعاونی و توزیع نهاده های دامی منطقه در حال انجام است.
وی هدف از هویت دارکردن دام را تاکید مرکز اصلاح نژاد دام و معاونت تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی دانست و افزود: به منظور برنامه ریزی صحیح در راستای تسهیل در ارائه خدمات به دامداران و آگاهی کامل از وضعیت و میزان تولید مواد لبنی وگوشتی و جلوگیری از قاچاق و سرقت دام ، این امر مهم در شهرستان انجام می شود.
احمدی گفت: اهمیت هویت گذاری دام به منظور آگاهی از وضعیت جمعیت دامی شهرستان و برنامه ریزی های لازم جهت جلوگیری از سرقت و قاچاق دام ضروری بوده و ارایه هرگونه خدمات به دامداران شامل تسهیلات بانکی، توزیع نهاده های دامی، خدمات بیمه ای، صدور و یا تمدید هرگونه پروانه صنفی دامداران داخل روستا و یا دامداران نیمه صنعتی و صنعتی دارای پروانه بهره برداری خارج روستا منوط به انجام پلاک کوبی و هویت دار نمودن دام است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان هشترود خاطر نشان کرد: تعداد پنج اکیپ در سطح شهرستان و۲ اکیپ در بخش نظرکهریزی زیرنظر تعاونی های دامداران با نظارت و پیگیری مدیریت جهاد کشاورزی، عملیات پلاک کوبی را انجام می دهند.