سیدمحمدحسین بلاغی روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهارکرد: این سینما اکنون ۲ سالن دارد که پس از بازسازی شامل ۵ سالن در ظرفیت های مختلف از ۸۰ نفره تا ۵۰۰ نفره خواهد بود و در مجموع صاحب یک هزار صندلی می‌شود که در سطح شمال غرب بزرگترین پردیس سینمایی خواهد شد.

وی افزود: در روند بازسازی هم تلاش می‌کنیم از بهترین و به روزترین امکانات استفاده کنیم که در حوزه تصویر از سیستم پروژکتوری لیزری نسل جدید و در حوزه صوتی از سیستم دالبی پنج به یک استفاده خواهد شد.

رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی، برآورد اولیه بازسازی این سینما را ۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: یک سوم آن از منابع استانی و بقیه از منابع حوزه هنری کشور تامین خواهد شد که از هفته آینده روندبازسازی و مقاوم سازی این پروژه آغاز می‌شود.

وی گفت: این پروژه یک ساله است و اگر منابع آن زودتر اختصاص یابد، زودتر از یک سال هم می‌توانیم به مردم تحویل دهیم.

بلاغی با اشاره به اینکه حوزه هنری از سال ۱۳۹۴ کار بازسازی سینماها را آغاز کرده است، اظهار کرد: در چهار سال اخیر بیش از ۱۰۰ سینما در کشور بازسازی شده که بازسازی و راه اندازی پردیس سینمایی قدس تبریز یکی از این پروژه‌هاست.

وی با بیان اینکه هزینه کردن در زمینه فرهنگی موجب کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه می شود، افزود: تعریف ما در پردیس‌های سینمایی، یک نیم روز فرهنگی است و نه دو ساعت تماشای فیلم، از این رو در کنار سینما قدس تبریز، مجموعه هنری مهر و ماه شامل گالری و پلاتو را راه اندازی کردیم تا اوقات فرهنگی را افزایش دهیم.

رئیس حوزه هنری آذربایجان شرقی، با یادآوری رکود سینماهای کشور در دهه ۷۰ و ۸۰، دلیل آن را دسترسی آسان به فیلم‌ها دانست و گفت: علاوه بر آن، در حوزه سینماداری، زیرساخت مدرن و به روز ایجاد نکردیم و باعث افزایش رکود شدیم اما مردم در دهه ۹۰ سینما دیدن را تنها برای دیدن فیلم ندانستند و مشارکت در مسائل فرهنگی و اجتماعی و هنری را در سینما رفتن دنبال کردند.

وی با بیان اینکه بازسازی پردیس سینمایی قدس تبریز در سال ۹۴ شروع شد و در طول سه سال با ۳ میلیارد تومان اعتبار، بازسازی آن به اتمام رسید، ادامه داد: آمار مخاطبان سینما با بازسازی سینما قدس دو برابر شده است.

بلاغی با تاکید بر اینکه در سرانه فضاهای فرهنگی تبریز و استان مشکل جدی داریم، خاطرنشان کرد: باید به فرهنگ به عنوان اصلی ترین مسئله در سرمایه فرهنگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی توجه کنیم و چندان به دنبال سود در این حوزه نیستیم.

سینما ۲۹ بهمن تبریز در سال ۱۳۴۲ ساخته شده و در زمان حاضر با ۲ سالن ۱۰۹۵ صندلی دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.