فرشاد مقیمی روز سه شنبه در بازدید از شرکت ایران خودرو تبریز افزود: انتظار داریم این تعداد کسری قطعات نیز توسط شرکت ساپکو به صفر برسد.
وی به حداقل رساندن هزینهها از از برنامه های ایران خودرو عنوان کرد و هماهنگی همه جانبه بین دستگاههای اجرایی، انجمن قطعه سازان و سایتهای تولیدی را خوستار شد .
مقیمی با بیان اینکه سایت تبریز علاوه بر تولید محصولات ایران خودرو توانایی تولید محصولات خارجی در بازار کشورهای همسایه را دارد و این ظرفیت باید با طرح ریزی منسجم در بازار بین الملل ایجاد شود، گفت: ایران خودروی تبریز به عنوان قطب صنعتی آذربایجان شرقی قادر است سالانه ۱۳۰ هزار دستگاه خودروی سواری تولید کند.
وی خاطرنشان کرد: تبریز به عنوان قطب صنعتی کشور همواره بر سر زبانها بوده و استان آذربایجان شرقی با وجود قطعه سازانی که بیش از ۴۰ درصد قطعات خودرویی داخل کشور را تأمین میکنند باید از ظرفیت تولید محصولات دیگر به غیر از ایران خودرو نیز بهره مند شود تا موجب توسعه و شکوفایی صنعت خودرو کشور به خصوص منطقه آذربایجان شود.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: صنایع مهم کشور در چند شهر صنعتی متمرکز شده که یکی از آنها شهر صنعتی تبریز است.
وی با بیان اینکه ایران خودرو تبریز ظرفیت تولید سایر محصولات این گروه صنعتی را دارد، گفت: از این اقدام حمایت می کنیم.
سمندهای ناقص تا یک ماه آینده رفع کسری میشوند
مدیرعامل ایران خودرو تبریز هم گفت: در صورت تامین به موقع قطعات، تمامی خودروهای سمند تولیدی این شرکت حداکثر یک ماه آینده رفع کسری شده و به صاحبان خودرو تحویل داده میشود.
حمید حاجیزاد منصور اعلام کرد: در حال حاضر ۲ هزار خودروی سمند و سورن تجاریسازی شده و منتظر بارگیری و ارسال به نمایندگان فروش در سراسر کشور هستند.
وی در خصوص موجودی پارکینگ خودروهای سایت تبریز گفت: هم اکنون موجودی پارکینگ این شرکت حدود ۷ هزار خودرو است که در صورت ارسال و تحویل ۲ هزار خودروی تجاری سازی شده این عدد به کمتر از ۵ هزار خودرو کاهش مییابد.
مدیرعامل ایران خودرو تبریز اعلام کرد: روزانه ۳۰۰ دستگاه خودروی سمند رفع کسری قطعات شده و به پارکینگ بزرگ این شرکت هدایت میشوند.
حاجیزاد منصور گفت: میانگین تعداد قطعات کسری خودروی سمند قبل از این ۴۱ قطعه بود که با پیگیریهای صورت گرفته این تعداد به ۱۴ عدد کاهش یافته است.
وی افزود: با تلاش شبانهروزی کارکنان و تعهدی که نسبت به مشتریان داریم، وضعیت آمار خودروهای کف(ناقص) به سرعت در حال کاهش است و مواردی همچون ماندگاری بیش از حد خودرو، عدم تجاری سازی محصول، کاهش تولید و تأمین قطعات مرتفع شده است.