مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی روز سه شنبه در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای صنایع دستی در آذربایجان شرقی، پیشنهاد تبدیل این استان را به هاب منطقه ای تجارت صنایع دستی مطرح کرد.
"مرتضی آبدار" گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و لزوم تکیه بر توان داخلی به منظور ایجاد رونق اقتصادی، مبحث بازاریابی و فروش در صنایع دستی از اولویتهای معاونت صنایع دستی استان قرار گرفته است و این نشست به منظور آشنایی هنرمندان استان با شیوه های بسته بندی و بازاریابی به منظور تجاری سازی و افزایش قابلیت درآمدزایی حوزه صنایع دستی برگزار می شود.
وی با تاکید بر لزوم شناسایی بازارهای هدف صنایع دستی افزود: لازم است تا هنرمندان استان با الگو گرفتن از چندین نمونه موفق برندسازی صنایع دستی در استان نسبت به ثبت برند اختصاصی خود و نیز حضور در نمایشگاه های صنایع دستی در بازارهای هدف به ویژه کشورهای همسایه، مسیر خود را در زمینه تجاری سازی تولیداتشان هموار سازند.
وی اعلام کرد: این آمادگی را داریم تا با همکاری انجمن بازاریابی شمالغرب، نسبت به ارائه مشاوره تخصصی در زمینه بسته بندی های تخصصی صنایع دستی، هنرمندان استان را همراهی کنیم.
"فرشاد به آفرین" معاون صنایع دستی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: به مشکلات عمده حوزه صنایع دستی وقوف کامل داریم و در همین راستا به دنبال راه حل برای آنها هستیم و برگزاری این نشستها با هدف ارائه راه حل هایی در زمینه حل یکی از اصلی ترین مشکلات حوزه صنایع دستی یعنی بسته بندی انجام می شود.
در این نشست "دکتر محمد فاریابی" عضو هیئت علمی بازاریابی دانشگاه تبریز، "دکتر علی نوری زاده" پژوهشگر و هنرمند حوزه صنایع دستی و "رضا زمانی" طراح و مجری تخصصی بسته بندی صنایع دستی سخنرانی کردند.