علی بدشکوهی روز یکشنبه در بازدید از کارگاه تولیدی «موسسه شکوفههای مهرجو» که توسط زنان خشونتدیده ایجاد و اداره میشود، بر ایجاد اشتغال، آموزش و افزایش سطح آگاهی و خودباوری زنان خشونتدیده و آگاهسازی خانوادهها نسبت به آسیبهای اجتماعی ناشی از خشونت خانگی تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه خشونت و پرخاشگری یکی از معضلات مهم اجتماعی در جوامع مختلف است، افزود: برای تحکیم بنیان خانواده، رفع تنشآفرینی در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشهای اخلاقی و معنوی و ارتقای شاخصهای سلامت روانی خانوادهها ضروری است.
بدشکوهی اضافه کرد: در این راستا باید امیدآفرینی، افزایش سرمایه اجتماعی، توسعه نشاط و شاداب سازی جامعه به عنوان نکات کلیدی و طلایی در دستور کار قرار گرفته و مداخلات و برنامه های پیشگیرانه در اولویت مسئولان در سطوح مختلف قرار بگیرد.
وی ادامه داد: توجه و تامل در موضوع خشونت و پرخاشگری به عنوان یک معلول و آسیب اجتماعی باید در یک مدل جامع، سیستماتیک و مبتنی بر همگرایی بخش های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و انتظامی مورد توجه بوده و با محوریت مداخلات بهداشتی، درمانی، روانی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی و در نهایت مراقبت اجتماعی مورد ارزیابی و سیاست گذاری قرار گیرد.
کارگاه تولیدی موسسه شکوفههای مهرجو در فضایی به مساحت ۳۰۰ مترمربع از مهر ماه امسال با استفاده از مربیان و سرکارگران ماهر، اقدام به پذیرش ۲۰ نفر از مددجویان و ۲۸ نفر از دیگر اقشار کرده و روزانه ۵۰۰ دست لباس کودک تولید و به بازار مصرف عرضه میکند.
توانمندسازی مددجویان، ایجاد فضای آموزشی و اشتغال و ارتقای توانایی و مهارت آنان از اهداف ایجاد این کارگاه بوده است و در این راستا این مجموعه با تحت پوشش قرار دادن بانوان خانه امن و سرپرست خانوار با معرفی سازمان بهزیستی، کمیته امداد و مرکز ماده ۱۶ برای کار در منزل امکاناتی در اختیار مددجویان قرار داده است.