مجید احمدی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در سالجاری در ۱۱۰ هکتار از  اراضی کشاورزی شهرستان ذرت علوفه ای کشت شده بود.

وی با بیان اینکه میانگین برداشت ذرت علوفه ای ۶۰ تن در هر هکتار است گفت: یکی از کشاورزان شهرستان با برداشت ۱۲۰ تن از هر هکتار به عنوان کشاورز نمونه ذرت کار استان انتخاب شد.

وی افزود: عمل به گفته هاو دستورات کارشناسان ترویج و استفاده از بذور اصلاح شده علت موفقیت این کشاورز در تولید این محصول بوده است.

احمدی با بیان اینکه مکانیزه بودن عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول نیز در این موفقیت تاثیرگذار بوده گفت: نبود دستگاه برداشت ذرت علوفه ای در شهرستان و استان از مشکلات موجود در زمینه تولید ذرت علوفه ای است که بانک ها می توانند با اعطای وام های کم بهره به کشاورزان برای خرید دستگاه برداشت ذرت علوفه ای، این مشکل را برطرف کنند.

وی گفت: ۲۰۰ نفر از اهالی شهرستان در کار کاشت،  داشت و برداشت ذرت علوفه ای مشغول فعالیت هستند و پیش بینی می شود امسال ۱۰ هزار تن ذرت علوفه ای در شهرستان برداشت شود.

شهرستان هشترود حدود ۸۵ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که پنج هزار هکتار آن را باغات تشکیل می دهند.
در این شهرستان سالانه حدود ۲۳۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود و عمده محصول تولیدی آن گندم است از این رو این شهرستان به انبار غله آذربایجان شرقی شهرت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.