به گزارش ایرنا، جعفر شیرازی روز یکشنبه در جمع دامپزشکان و صاحبان صنایع دامی و طیور هشترود با اشاره به وجود ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دام سبک و ۵۵۰ هزار دام سنگین در استان افزود: تمهیدات لازم برای کنترل انواع بیماری صورت گرفته و دامها در مقابل بیماری ها واکسیناسیون شده اند و در حال حاضر هیچ نوع بیماری دامی در استان شیوع نیافته است.
وی افزود: در راستای مبارزه با بیماری های دامی، علاوه بر واکسیناسیون دام سبک و سنگین در دامداری های های صنعتی و روستایی (بومی)، ضدعفونی و تشدید قرنطینه و افزایش امنیت زیستی در کانون های احتمالی بیماری و نمونه برداری و درمان دام های بیمار نیز انجام می شود و برگزاری کلاس های آموزشی و ترویجی نیز در دستور کار قرار دارد.
شیرازی گفت: دامپزشکی فقط به معنای درمان بیماری در دام نیست، بلکه این رشته نقش موثری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد و با فقدان دامپزشک، بی شک بخشی از سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد.
شیرازی همچنین از ممنوعیت حمل و نقل جوجه بدون اجرای واکسیناسیون در استان خبر داد.
معاون فرماندار هشترود نیز بر اصلاح نژاد دام های بومی تاکید کرد و گفت: با توجه به رونق دامداری در منطقه و دامنه سهند، اگر دام های موجود اصلاح نژاد شود دامداری منطقه متحول می شود.
اکبر انبارته از نبود کشتارگاه صنعتی و حتی سنتی در هشترود انتقاد کرد و گفت: نبود کشتارگاه در این شهرستان باعث می شود قیمت گوشت قرمزو مرغ نسبت به سایر شهرها بالاتر باشد
وی گفت: کشتار دام و طیور در سایر شهرها انجام می شود و این مستلزم هزینه اضافی است و همین امر موجب گرانی گوشت قرمز و مرغ می شود.
وی اعلام کرد: فرمانداری از سرمایه گذارانی که برای ساخت کشتارگاه در این شهرستان سرمایه گذاری کنند حمایت خواهد کرد.
۳۰۷۷/۷۴۸۶