به گزارش ایرنا، مهدی نوائی روز پنجشنبه در نشست هیات های ورزشی این شهرستانافزود: با وجود افزایش تعداد ورزشکاران فعال این شهرستان از چهار هزار و ۸۰۰ نفر در ۲ سال گذشته به ۹ هزار و ۵۰۰ ورزشکار در سال جاری؛ جمعیت داوران و مربیان تغییر محسوسی نیافته است.
وی ادامه داد: برگزاری و اجرای کارگاه های تربیت مربی با بهره گیری از دانش و علم روز، راهکار اساسی برای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی در این شهرستان است.
نوایی اضافه کرد: بهره گیری مناسب هیات های ورزشی از ظرفیت نسل جوان و نوجوان در راستای کسب افتخار و مدال های رنگارنگ بین المللی و جهانی بیش از پیش ضروری بوده و باید اهتمام شود.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز ورزشکاران از حاشیه های غیر ورزشی افزود: محیط های ورزشی نباید به مسائل غیرورزشیآلوده شود زیراکه این امر آفت ورزش قهرمانی خواهد شد.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه نیز با اشاره به نقش ورزش در توسعه اجتماعی گفت: ارتقای جایگاه ورزش مراغه زمینه ساز رشد و بالندگی نسل جوان خواهد بود و باید در راستای تداوم آن تلاش شود.
حمید شکری افزود: کسب رتبه برتر استان توسط اداره ورزش و جوانان و ارتقای جایگاه ورزش این شهرستان با تلاش های هیئت های ورزشی ممکن و محقق شده است.
وی ادامه داد: وجود استعدادهای ناب ورزشی و مستعد در این شهرستان در سال های اخیر زمینه ساز افتخار آفرینی های جوانان این خطه در عرصه های ملی و بین المللی شده است.
وی اضافه کرد: ورزش مراغه با توجه به پتانسیل ها و زیرساخت های مناسب می تواند در سال های آینده به قطب ورزش شمالغرب کشور تبدیل شده و زمینه مساعد برای رشد و افتخار آفرینی های ورزشکاران این منطقه را فراهم سازد.
به گزارش ایرنا در این جلسه از ۳ ورزشکار برتر المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور و هیات های وزنه برداری و تیراندازی با کمان تجلیل و روسای جدید هیات های ورزشی شطرنج و ناشنوایان این شهرستان نیز معرفی شدند.
۹ هزار و ۵۰۰ ورزشکار سازمان یافته در قالب ۸۸ هیات ورزشی در شهرستان مراغه فعالیت می کنند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است
۳۰۷۷/۷۴۸۷