محمدرضا پورمحمدی روز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه راهاندازی مرکز فوق اولویت اول مدیریت استان در حوزه آسیب های اجتماعی است، افزود: توفیق نسبی استان در کنترل و پیشگیری سوء مصرف موادمخدر، حاصل تلاش و همراهی همه تلاشگران این عرصه است، اما نباید تمام تمرکز خود را به معتادان آقا معطوف کرده و از معضل اعتیاد بانوان غافل شد.
وی افزود: همه سازمانها و افراد خیر و نیکوکار برای مهار آسیب های اجتماعی در استان دست به دست هم دادهاند تا آذربایجانشرقی جزو پاکترین استانهای کشور باشد و باید این وضعیت را حفط کنیم و البته ارتقا دهیم.
پورمحمدی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی نیز خواست تا برای راه اندازی مرکز ماده ۱۶ بانوان تبریز اقدامات لازم و کافی برای جذب و تخصیص اعتبارات مورد نیاز را انجام دهد.
وی با بیان اینکه کمترین شیوع مخدر نیز برای جامعه اسلامی زیاد است، بر لزوم مقایسه روندهای سال گذشته و علت یابی ریشه اعتیاد در استان تاکید کرد و افزود: وقتی پارهای از مسائل مثل شرایط اقتصادی تغییر کند ممکن است پیامدها نیز تغییر یابد.
پورمحمدی اظهار داشت: آسیبشناسی استعمال مواد مخدر از این جهت مهم می باشد که در مقطعی ممکن است تاکتیک ها عوض شود و لازم است معلوم شود چرا در مقطع، مکان و گروه سنی خاصی، اعتباد بیشتر یا کمتر شده است.
وی با بیان اینکه حضور تشکل های مردمی در جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استام منعی ندارد، مشارکت دانشگاهها و انجام کارهای پژوهشی در ارتباط با توسعه ورزش عمومی و ارتقاء سلامت جامعه را ضروری دانست.
پورمحمدی با اشاره به اینکه جامعه ورزش باید مروج مبارزه با اعتیاد باشد و برای تحقق این امر فضای برد و باخت در ورزش کمرنگ شود، گفت: تبریز علاوه بر اینکه یک مرکز صنعتی و تجاری است، به عنوان یک شهر ورزشی هم شناخته میشود و باید از این ظرفیت نهایت استفاده را به عمل آورد.
به گزارش ایرنا، مرکز نگهداری و درمان ماده ۱۶ مواد مخدر تبریز ویژه آقایان در سال ۱۳۹۲ در فاصله ۵ کیلومتری شمالغرب تبریز در زمینی به مساحت ۶ هکتار و زیربنای ۶ هزار مترمربع و تعداد ۶ سوله شامل کارگاههای خیاطی، قالی بافی، بسته بندی، نجاری، نقاشی، ساخت مصنوعات فلزی و مبلمان و کفاشی و همچنین ساختمان اداری ۶۰۰ مترمربعی ایجاد و از دی ماه ۱۳۹۳ بهرهبرداری از آن آغاز شد.
۳۰۳۸/۵۱۸/۶۱۲۰