میراحد حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران به مناسبت هفته تعاون ظهار کرد: نیاز اصلی در بخش تعاون عشق و علاقه است که اگر این ها باشد پیشرفت و تحول اساسی در بخش تعاون ایجاد می شود.
وی با اشاره به اینکه بخش تعاون یک بخش خاصی بوده و نیازی به پول، منابع مالی، کمکهای مادی و زمین ندارد، بلکه اصل نیاز در آن عشق و علاقه است، افزود: در تمام بخش های تعاون باید به دنبال ایجاد صفا و صمیمیت و همدلی باشیم تا اعضا بتوانند با اعتماد به همدیگر کاری خوب را از پیش ببرند.
حسینی با اشاره به ایجاد کمیته رسیدگی به مشکلات تعاونیها گفت: این کمیته برای حل مشکلات تعاونی هاست و ۴۵ تعاونی با مشکلات حاد در آذربایجان شرقی وجود داشت که با ایجاد این کمیته که اعضای آن افراد موثر هستند، مشکلات حل شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرق ادامه داد: کمیته رسیدگی به نام هیات تعاون و داوری نیز تشکیل شده است که در چارچوب مقررات، مشکلات بررسی شده و رای صادر میشود.
حسینی با بیان اینکه قبل از انقلاب فقط پنج هزار تعاونی در ایران بود که اکنون به ۱۰۰ هزار تعاونی افزایش یافته است،خاطرنشان کرد: هم اکنون۹۳ هزار تعاونی فعال در کشور است که یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به جمعیت ۴ میلیون نفری آذربایجان شرقی و اینکه یکمیلیون و ۷۰۰ هزار نفر از این جمعیت با احتساب تعاونیهای سهام عدالت، عضو تعاونی هستند، گفت: ۴۰ میلیون نفر در کل کشور با احتساب سهام عدالت، عضو تعاونی در کل کشور هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی افزود: با توجه به علاقهای که مردم به تعاون دارند و بر این فرهنگ در جامعه و آموزههای دینی ما تاکید شده است ولی بیشترین تعاونی ها در کشورهای اروپایی از جمله انگلستان است.
حسینی با تاکید بر اینکه تعاونی ها کارهای موثر در زمینه مسکن به خصوص در شهر تبریز انجام داده اند،گفت: ایجاد شهرکهای مختلف و ساختمانهای زیاد نشان از فعالیت تعاون دارد که در شهرک باغمیشه، منظریه، گلشهر، خاوران، مرزداران به خوبی این مساله دیده میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: نگاه مدیران به بخش تعاون باید محترمانه باشد، نه اینکه مورد غضب و منفعتطلبی قرار دهند.
وی ادامه داد: دولت توجه زیادی نسبت به ترویج، نشر و توسعه تعاون دارد و وظیفه و رسالت خود در رابطه با تعاون را در طول ۴۰ سال انجام داده است بهطوری که ایجاد بانک تعاون، صندوق تعاون، اتاق تعاون، خانه توسعه تعاون، تصویب قانون تعاون در سال ۱۳۷۰، تشکیل وزارتخانه تعاون، ایجاد بیمه تعاون از جمله کارهای موفقآمیز دولت در این زمینه است.
۶۱۳۲/۵۱۸