سردار تیمور حسینی روز یکشنبه در جلسه حمل و نقل جاده ای در تبریز اظهار کرد: هیچ تصادفی، به طور تصادفی اتفاق نمی افتد بلکه فرمولی  دارد که عوامل تشدید همه تصادفات،  راه، وسیله نقلیه و انسان است و باید امکان تخلف را با استاندارد کردن وسایل نقلیه و جاده ها از انسان بگیریم.

وی مدیریت خوب را در کاهش تصادفات جاده ای موثر دانست و گفت: به عنوان نمونه با اجرای طرح نوروزی و مدیریت خوب کاهش قابل توجهی در تصادفات داشتیم.

فرمانده پلیس راه ناجا با بیان اینکه امروزه اجرای روش های سنتی پاسخگوی جلوگیری از تصادفات نیست، افزود: باید همه تلاش مان را برای تقویت ساختارهای فرهنگی و اجتماعی به کار گیریم و امروزه یکی از عوامل انجام تخلف بی‌کیفر مانی است و وقتی فردی به خاطر تخلف کیفر نمی بیند، به راحتی تخلف می کند.

سردار حسینی با اشاره به خاموش شدن ۲۲ دوربین کنترل جاده ای در آذربایجان شرقی توسط پیمانکار به خاطر بدهی گفت: پیمانکار به خاطر بدهی حق خاموش کردن دوربین را ندارد و باید مطالبه اش را از طریق مراجع قانونی پیگیری کند و اگر به خاطر این کار یک نفر کشته شود پیمانکار چه جوابی خواهد داد.

وی استفاده از تجهیزات هوشمند و دوربین را در کاهش مرگ و میر و تصادفات بسیار موثر دانست و افزود: در مورد نصب و تجهیز محورها باید شتاب بیشتری در استان ها انجام شود و باید چشم اندازمان در کشور این باشد که هیچ راه جدیدی را در دستور کار قرار ندهیم بلکه تمام اعتبارات را برای رفع نواقص و ایرادهای جاده های موجود قرار دهیم.

فرمانده پلیس راه ناجا تاکید کرد: باید طراحی جاده ها و وسایل نقلیه به گونه ای باشد که خطای انسانی را جبران کند و مانع مرگ و میر انسان شود.

معاون امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: با توجه به مطالعات انجام شده در بحث تصادفات، عامل انسانی از فراوانی بالایی برخوردار است که برای اصلاح این روند نیاز به فرهنگ سازی در سطح ملی است.

جواد رحمتی با اشاره به خروجی های متعدد در جاده های آذربایجان شرقی و اینکه کاربری های شکل گرفته در جاده ها توجیه فنی ندارند، افزود: تراکم برخی مشاغل در کنار جاده ها خلاف قانون است و دستگاه های مسوول باید در این باره وظایف قانونی خود را انجام دهند.

سرپرست پلیس راه آذربایجان شرقی نیز از افزایش ۴۰ دستگاه دوربین در محورهای استان برای ثبت تخلفات خبر داد و گفت: برای کنترل تردد جاده‌ای ۸۱ دستگاه آنلاین داریم.

سرهنگ غلامرضا کریمی‌نژاد با بیان اینکه از نظر تعداد پاسگاه در استان کمبود داریم، افزود: سه پاسگاه داخل شهری در بناب، آذرشهر و صوفیان نیازمند جابجایی است.

بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی در سال گذشته( ۱۳۹۷) ۱۷ هزار و ۱۸۳ نفر در حوادث رانندگی ترافیکی در جاده های کشور جان باختند.

/۳۰۷۱/۶۱۳۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.