حمید شکری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به دیدار اخیر خود با وزیر صمت افزود: با توجه به تصویب منطقه ویژه اقتصادی مراغه در هیات دولت، با رایزنیهای انجام شده با وزیرصنعت، معدن و تجارت، مقدمات توسعه و ایجاد زیرساختهای لازم برای این منظور فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: بهرهگیری از توانمندی های منطقه در راستای گسترش صنایع دانش بنیان از مهمترین رویکردها در توسعه و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مراغه خواهد بود.
شکری با بیان اینکه عزم دولت تسهیل در توسعه و رونق تولید در منطقه است گفت: با موافقت وزارت صمت، نشست تخصصی فعالان اقتصادی، صنعتگران و کارآفرینان مراغه در سفر آتی وزیر صنعت، معدن و تجارت به این شهرستان، برای طرح مشکلات و دیدگاههای آنان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به حمایت دولت از فعالیتهای نهادهای غیر دولتی و جوانان برای توسعه و رونق اقتصادی افزود: برای اینمنظور و با دستور وزیر صمت، مکان مورد نیاز برای ادامه فعالیت خانه استارت آپ این شهرستان از طریق خانه صنعت و معدن تامین می شود.
وی اضافه کرد: با توجه به برون سپاری برخی اقدامات توسعهای در زمینه صنعت، معدن و تجارت از جمله خانه صنفت و معدن به سازمانهای مردم نهاد غیر دولتی، حمایت و پشتیبانی از استارت آپ و شرکت های دانش بنیان در اولویت دستگاه های دولتی قرار گرفته است.
پیش از این مدیرعامل شهرکهای صنعتی آذربایجانشرقی با اشاره به ابلاغ مصوبه هیات دولت در زمینه ایجاد منطقه ویژه اقتصادی مراغه گفته بود: مکان یابی برای این منظور و نیز جانمایی برای شهرک صنعتی دوم این شهرستان سرعت خواهد گرفت.
طرح پیشنهادی منطقه ویژه اقتصادی سهند مراغه در سال ۸۵ با گرایش منطقه ویژه اقتصادی صنایع خشکبار، میوه و تره بار به وزارت کشور و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ارائه و پس از پیگیریهای انجام یافته، در ۲۸ آذر ۸۹ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و در ۱۳ خرداد ۹۷ دولت دستور فعال سازی و عملیاتی نمودن این منطقه را صادر کرد.
قرار است این منطقه در محدوده ای به وسعت ۷۰۰ هکتار و احتمالا در حاشیه بزرگراه مراغه ـ بناب و در داخل محدوده شهرستان مراغه ایجاد شود.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
۷۴۸۷/۳۰۷۷