استاندار آذربایجان شرقی آثار فرهنگی و هنری را ماندگارترین سرمایه‌ها و داشته‌های هر کشوری دانست و گفت: اگر امروز ما به تبریز به خاطر پیشنیه‌ غنی فرهنگی و علمی و هنری افتخار می‌کنیم و هنر را نزد ایرانیان می‌دانیم و بس، به مدد حضور اساتید و فرهیختگان بزرگی است که جریان آموزش را تدوام بخشیده‌اند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در آئین نکوداشت یکصد سال آموزش هنر در تبریز (میراث میرک)، اظهار کرد: متأسفانه ما آن‌چنان که باید در حفظ فرهنگ و تمدن و قدردانی از سرمایه‌های فرهنگی خود تلاش نکرده‌ایم؛ در حالی که برای توسعه واقعی، حتماً باید سراغ دانش، فرهنگ و هنر برویم.
وی افزود: گاه کوتاهی در حفظ داشته‌هایمان باعث شده تا دیگران دانشمندان و اصحاب فضل و هنر ما را به نفع خود مصادره کنند و این اتفاق نباید بیفتد.
وی خاطرنشان کرد: آن‌چه کشورهای پیشرفته را از دیگر کشورها متمایز می‌کند، سرمایه‌های مادی، موقعیت جغرافیایی و نژاد و زبان نیست، بلکه فرهنگ و هنر آن کشورهاست که برای نسل‌های آینده به یادگار می‌ماند.
پورمحمدی با اشاره به گذشته درخشان تبریز، گفت: فرصت‌ها درگذرند و اگر امروز بتوانیم جوانان را در عرصه‌های مختلف علمی و فرهنگی و هنری خوب پرورش دهیم، باز هم تبریز همچون گذشته خاستگاه مکتب‌های علمی و ادبی و هنری خواهد شد.
وی تأکید کرد: امروز اگر قدر داشته‌های خود را بدانیم و برای آینده ره‌توشه‌ای بیندیشیم، می‌توانیم نقش سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و هنری تبریز را احیا کنیم.
در این مراسم که به مناسبت صدمین سال تاسیس هنرستان هنرهای زیبای میرک برگزار شد، اساتید پیشکسوت هنر تبریز در رشته‌های مختلف هنری چون نقاشی، نمایش،‌ موسیقی، گرافیک، خوش‌نویسی و عکس مورد تجلیل قرار گرفتند.
 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.