رئیس دانشگاه تبریز گفت: ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان یک واحد چند منظوره بوده و متفاوت از سایر واحد‌های تحقیقاتی است. 
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، میر رضا مجیدی در آیین افتتاح طرح پایلوت شیر با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ایستگاه آموزشی و تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز اظهار کرد: آموزشی بودن و مهارت افزایی این واحد تحقیقاتی یکی از ویژگی‌های این مجموعه بوده و همچنین این واحد بستری برای سایر فعالیت ها نیز است. 
وی افزود:  این واحد در صنایع زراعت، دام و صنایع غذایی فعالیت داشته و بخشی از ظرفیت های آن نیز مربوط به بحث خدماتی است. 
مجیدی در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان می توانند در زمینه های مختلف در این واحد به کارهای تحقیقاتی پرداخته و آموزش ببینند. 
رئیس دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز نیز در خصوص این مجموعه، اظهار کرد: این واحد تحقیقاتی به طور عمده با مشارکت خیرین احداث شده است. 
قادر دشتی با اشاره به تاریخچه دانشکده کشاورزی، بیان کرد: دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز فعالیت خود را از سال 1334 آغاز کرده و در حال حاضر دارای دو هزار و 300 دانشجو، 125 عضو هیئت علمی و 85 نفر استاد و دانشیار است. 
وی افزود: این دانشکده از ظرفیت های علمی قابل توجهی برخوردار بوده و بخشی از فعالیت های آن در سایت اصلی دانشکده و بخشی دیگر در واحدهای تحقیقاتی و تولیدی گلخانه ای، باغبانی و دامی است. 
دشتی با اشاره به افتخارات این دانشکده، گفت: اساتید نمونه کشوری سالانه از این دانشکده انتخاب شده و مقالات متعددی از این دانشکده برگزیده می شوند. 
وی در پایان خاطر‌نشان کرد: این دانشکده قطب اصلاح نباتات مولکولی بوده و در زمینه بیوسیستم، آب و خاک، دام و صنایع غذایی نیز فعالیت های خوبی دارد؛ همچنین شش نشریه علمی پژوهشی به زبان فارسی و یک نشریه به زبان لاتین در این دانشکده منتشر می شود. 
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.