نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که متاسفانه موضوع آمار در کشور مغفول باقی مانده است، گفت: ما در هر موضوعی که می‌خواهیم ورود پیدا کنیم، متاسفانه بررسی موضوع از لحاظ آماری بسیار ضعیف بوده و با مشکل مواجه می‌شویم.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، زهرا ساعی در در جلسه کارگروه امور بانوان و خانواده استان، اظهار کرد: بحث زنان سرپرست خانوار نیز از جمله مسائلی بود که حدود یک سال طول کشید تا بتوانیم بانک اطلاعاتی آن را تهیه کنیم، در همین راستا سامانه‌ای تعریف شد که آمار زنان سرپرست به طور سیستماتیک در این سامانه ثبت می‌شود.
وی با بیان این‌که آذربایجان شرقی از جمله استان‌هایی است که بانوان آن در بسیاری ازموضوعات حوزه‌ی خانواده پرتلاش هستند، اظهار کرد: بانوان استان همواره دغدغه‌ی زیادی نسبت به مسائل اطراف خود از جمله محیط زیست و خانواده دارند و معتقدم این نقطه‌ قوتی برای استان است.
وی با بیان این‌که بخش اعظم مراجعه کنندگان به بنده، زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: متاسفانه تعداد زنان بد سرپرست و بی سرپرست خانوار به دلایل مختلف زیاد است که در دولت دوازدهم به این موضوع توجه زیادی  شده و در همین راستا برای اولین بار طرح توانمند سازی زنان سرپرست خانوار به طور جدی در سطح کشور عملیاتی شده است.
نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای اولین بار متولی خاصی برای بررسی موضوع زنان سرپرست در برنامه ششم توسعه تعیین شد که این امر باعث شده 11 استان برای اجرای طرح‌های مختلف در حوزه‌ی زنان پایلوت شده و سه استان نیز در مرحله‌ی اجرای طرح هستند.
وی با بیان این‌که گروه‌هایی از سمن‌ها نیز در مناطق حاشیه‌ای تبریز اقدامات ارزشمندی در بحث زنان سرپرست خانوار انجام داده‌اند، گفت: معتقدم باید تهیه بانک اطلاعاتی را در استان آغاز کنیم، با راه اندازی سامانه‌ای، می‌توانیم جمعیت آماری استان را به طور مشخص و تعریف شده به دست آوریم تا بر اساس آن بحث توانمندسازی زنان سرپرست را به طور جدی پیش ببریم.
وی بیان کرد: موضوعاتی از جمله طلاق در استان ما بسیار جدی است که در این راستا نیز اقداماتی آغاز شده ولی باید این امر به طور جدی آسیب شناسی شود.   ساعی خاطرنشان کرد: در حوزه زنان کارهای ارزشمندی انجام شده ولی چون نتوانسته‌ایم آن را نهادینه کرده و به طور سیستماتیک در بیاوریم به همین دلیل بعد از تغییر مسئولان، اولویت‌های دیگری جایگزین آن شده است.
وی به استفاده از ظرفیت دختران جوان فارع التحصیل دانشگاهی تاکید کرد و گفت: متاسفانه دانشگاه‌ها توان مهارت آموزی ندارند، معقتدم با فعال سازی استارتاپ‌ها می‌توان از ظرفیت دختران جوان فارغ التحصیل استفاده کرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.