امین رفیعی روز پنجشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بناب، با بیان اینکه در اجرای این طرح فشار خون کلیه افراد بالای 30 سال شهرستان تحت کنترل قرار گرفت، بر لزوم جدی گرفتن بحث پیشگیری به عنوان یکی از اصولی ترین و کم هزینه ترین روش ها و کنترل این گونه بیماری ها تاکید کرد.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح نسخه نویسی الکترونیکی در بیمارستان های شهرستان، ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح از سوی بخش خصوصی شاهد حذف نسخه نویسی دستی در سطح شهرستان باشیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بناب نیز در این جلسه با ارایه گزارشی از آمار مبتلایان به بیماری فشار خون در کشور، گفت: بر اساس آمارهای اعلامی در سال 2017 تعداد 97 هزار نفر در اثر فشار خون بالا جان خود را در سطح کشور از دست دادند.
جلال حسینی با بیان اینکه حدود یک سوم جمعیت کشور درگیر بیماری فشار خون بالا هستند؛ افزود: امیدواریم با همکاری سایر دستگاه ها با اجرای این طرح در کاهش بیماران مبتلا به فشار خون بالا قدم برداریم.
به گزارش ایرنا رییس درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان بناب نیز با بیان اینکه آمار تعداد بیماران دیابت بالاتر از بیماری فشار خون است، گفت: بهتر بود مسئولان بهداشت و درمان همزمان با اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون، بسیج ملی کنترل بیماری دیابت را نیز اجرا می کردند.
ظهراب ستاره افزود: آمار مبتلایان به بیماری دیابت بیشتر است و مسئولان باید توجه و اهتمام جدی نسبت به کنترل و کاهش این بیماری داشته باشند.
وی اظهار داشت: نزدیک به 3 سال است که نسخه نویسی الکترونیکی در درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان در حال اجراست.
شهرستان 125 هزار نفری بناب در فاصله 110 کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.
/3071/3038
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.