به گزارش ایرنا، حمید شکری روز چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی و مناطق ویژه اجتماعی و توانمندسازی محلات حاشیه شهری مراغه افزود: این طرح برای نخستین بار در آذربایجان شرقی و به صورت پایلوت در این محلات مراغه اجرا می شود.
وی ادامه داد: طرح توانمدسازی محلات حاشیه شهری مراغه تا شهریور سالجاری ادامه خواهد داشت.
شکری اضافه کرد: برای این منظور، 364 خانوار در محله زینال آباد و 857 خانوار ساکن در محله انزاب برای احصای مشکلات و اجرای این طرح شناسایی شده است.
وی گفت: در این راستا و با همکاری دستگاه های اجرایی و خدمات رسان، مشکلات این مناطق شناسایی و برحسب نیاز، ارایه خدمات در محلات حاشیه شهری افزایش خواهد یافت.
وی افزود: همچنین در زمینه فرهنگی و اشتغال زایی و نیز شناسایی علائق و نیز مهارت های موجود در این محلات و مناطق، طرح هایی انجام می شود.
وی ادامه داد: در راستای ایجاد اشتغال در مناطق حاشیه شهری با بهره گیری از آموزش و مهارت آموزی، سعی می شود که آموزش به اشتغال و تولید تبدیل شود.
وی اضافه کرد: اعطای تسهیلات کم بهره و پشتیبانی و حمایت از طرح های کارآفرینی در این محلات از اولویت های دستگاه های اجرایی و خدمات رسانی شهرستانی است.
شکری از شناسایی 10 رشته مهارتی برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی این محلات خبرداد و افزود: قالیبافی، خیاطی، بسته بندی، کمک های اولیه، بافندگی، رایانه و آی تی، تعمیرات گوشی همراه، رشته های کشاورزی، صنایع دستی و ساختمان از رشته هایی هستند که برای ایجاد اشتغال در این زمینه ها، حمایت خواهد شد.
عضو کارگروه فرهنگی اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی محلات حاشیه شهر در مراغه به عنوان پایلوت استانی گفت: ساماندهی و رفع معضلات و مشکلات فرهنگی و اجتماعی محلات حاشیه شهری و ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق از اهداف این طرح است.
رادپور افزود: اجرا و برگزاری کارگاه های مهارت آموزی و نیز حمایت از طرح های اشتغال زا و کارآفرینی در کنار معرفی افراد مستعد به مراکز کاریابی از جمله راهکارهایی است که برای ایجاد اشتغال در مناطق حاشیه شهری اجرا می شود.
وی اضافه کرد: دستگاه های متولی امر و اجرایی نیز در این راستا باید برنامه ریزی ها و اقدامات خود را به استانداری و ستاد ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی استان ارائه کنند.
به گزارش ایرنا، طرح توانمندسازی محلات حاشیه شهری مراغه توسط موسسه خیریه خواجه نصیر به عنوان مجری، بهزیستی به عنوان متولی امر و فرمانداری مراغه به عنوان ناظر عالی در این شهرستان اجرا می شود.
هم اکنون حدود 55 هزار و 300 نفر از جمعیت 180 هزار نفری مراغه(حدود 30 درصد جمعیت شهری مراغه) در حاشیه شهر و سکونتگاه های غیر رسمی سکونت دارند.
شهر مراغه به عنوان بزرگترین شهر آذربایجان شرقی بعد از تبریز با سه هزار و 120 هکتار، دارای حدود 180 هزار نفر جمعیت است، این شهر در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی و 607 کیلومتری تهران قرار دارد و در ابتدای دوران فرمانروایی ایلخانان مغول، پایتخت این سلسله بوده است.
3077/7487/9880
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.