دکتر محمد حسین صومی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اعلام اینکه روزانه حدود 14 هزار مراجعه مستقیم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان انجام می شود، خاطرنشان کرد: سعی کردیم در سال 97 در مقابل هزینه‌ها، خدمات را کم نکنیم که در این رابطه در تبریز شاهد افزایش 10 درصدی هزینه ها در حوزه بستری نسبت به سال 96 بودیم.
وی گفت: مطالبات این دانشگاه از بیمه‌ها برابر 750 میلیارد تومان است که در صورت دریافت آن خواهیم توانست بدهی 640 میلیارد تومانی این دانشگاه را تسویه کنیم.
صومی افزود: افزود: در آذر ماه سال 1392 این دانشگاه را با 196 میلیارد تومان کسری بودجه تحویل گرفتیم اما اکنون 110 میلیارد تومان در صورت دریافت مطالبات اضافه داریم.
وی با اشاره به وضعیت دارو در استان گفت: حدود 30 قلم دارو نیز گاهی نایاب و گاهی کمیاب می‌شود، اما وضعیت خوبی نسبت به کل کشور داریم و در حوزه لوازم و تجهیزات پزشکی نیز سعی بر آن است که اجاره ندهیم افراد دچار کمبود شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطرنشان کرد: براساس نظرسنجی‌های به عمل آمده، بیش از 96 درصد مراجعان به مراکز بهداشتی استان از دریافت خدمات بهداشتی رضایت داشته و همچنین رضایت در حوزه درمان نیز بین 75 الی 80 درصد است.
صومی اضافه کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در زمینه پرونده‌های الکترونیکی سلامت در تبریز برداشته شده تلاش می کنیم در سال‌ جاری کل استان را زیر پوشش قرار دهیم تا هزینه‌های بهداشت و درمان کاهش یابد.
وی اظهار داشت: سال گذشته کل قیمت‌ها در کشور افزایش یافت اما در حوزه پزشکی استان غیر از سال ۹۳ ، تعرفه‌ها پا به پای تورم افزایش پیدا نکرد و در سال 97 نیز تعرفه‌ها نسبت به سال 96 صرفا پنج درصد افزایش یافت .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در حال حاضر هزینه‌های جنبی و غیرپزشکی بیماران حداقل ۴۵ درصد افزایش یافته اما با این حال در سال ۹۷ تعرفه‌ها را افزایش ندادیم و با صرفه جویی و تمهیدات، سال را به خوبی پشت سر گذاشتیم.
در راستای اجرای طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید تا کنون بیش از 200 مرکز سلامت در حاشیه شهرها و روستاهای آذربایجان شرقی ایجاد شده است.
6120/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.