به گزارش ایرنا، محمدرضا مشایخی روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان میانه گفت: در آستانه سال نو به منظور تامین مایحتاج و کاهش دغدغه خانواده ها باید گام اساسی در خصوص تنظیم بازار به معنای واقعی آن برداشته شود.
وی افزود: باید با تدابیر خاص، مداخله هدفمند، راهبردهای کاربردی و کارشناسی و نظارت اصولی، تعادل در عرضه و تقاضا به بهترین شکل ایجاد شود.
وی با اشاره به برخی سوء استفاده ها در برهه های خاص بویژه در آستانه عید و نوسان قیمت کالاهای اساسی تاکید کرد: باید به بهترین نحو ممکن از بروز نوسان پیشگیری کرد که مردم در این راستا باید به ایفای نقش بپردازند زیرا بار قضیه تنها بر عهده سیستم نیست.
مشایخی با تاکید بر اینکه مشاهده مشکلات در برخی اصناف تنها متوجه آن صنف نبوده و اداره مربوطه نیز مقصر شناخته خواهد شد، افزود: باید با تشدید بازرسی ها با وجود برخی خلاء های قانونی از ظرفیت حمایتی قضایی شهرستان برای یکسان سازی قیمت ها بهره برد زیرا اختلاف قیمت ها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
وی اضافه کرد: نیاز است تا دستگاه های نظارتی از قبیل تعزیرات، اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت نیز با حساسیت تمام تیم های بازرسی را روانه بازار کنند تا از فروش کالاهای قاچاق، بی کیفیت، گران و تاریخ مصرف گذشته جلوگیری شود.
فرماندار میانه افزود: برای کنترل بازار، گروه بازرسی غیرمقیم باید در شهر مستقر شوند تا بتوانند برخوردهای لازم را اعمال کنند.
مشایخی بر عملیاتی شدن کنترل و نظارت تاکید کرد و گفت: هیچ قصوری در این راستا قابل قبول نبوده و این اقدامات نباید مختص ایام خاص باشد بلکه باید برای رسیدن به وضعیت ایده آل استمرار یابد.
فرماندار میانه بر لزوم بررسی وضعیت انبارها تاکید کرد و گفت: موجودی این انبارها باید برای دستگاههای متولی مشخص باشد.
وی مبارزه با قاچاق کالا و دام و قطع درختان را از دیگر فعالیت های شهرستان خواند و بر لزوم همکاری هر چه بیشتر نیروهای نظامی و انتظامی در این حوزه تاکید کرد.
وی گفت: در صورت دریافت گزارش یا مشاهده فروش کالا و دام قاچاق همچنین قطع غیرمجاز درختان تدابیر تعزیری انجام شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
مشایخی شناسایی انبارها و توزیع کنندگان نهاده های دامی برای کنترل قیمتها را ضروری خواند و گفت: برخی صنوف خدمات خود را با مبالغ زیادی به روستا ارائه می کنند که لازم است با نظارت و بهره گیری از اهرم کنترل به پشتوانه قضایی جلوی متضرر شدن روستاییان گرفته شود.
دادستان عمومی و انقلاب میانه نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه باید هزینه ارتکاب تخلف را بالا برد، افزود: جریمه های ناچیز تاثیرگذار نیست و مکمل هایی را باید افزود تا خلاء های قانونی پر شود.
سعید امامی بنر زدن برای تخلف صنوف در مقابل ادارات مربوطه و پلمب کردن واحد متخلف را تکمیل کننده جرایم خواند و افزود: باید از این ظرفیت ها برای بهبود وضعیت استفاده کرد.
وی تاکید کرد: بهره گیری از این روش ها در بازرسی ها اتخاذ شده و پلیس نیز با جدیت تمام وارد صحنه شده تا از بروز تخلفات در بازار و قاچاق کالا و دام همچنین در مورد قطع درختان جلوگیری شود.
7231/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.