جراح و متخصص بیماری‌های زنان و زایمان راه اندازی دستگاه  NGS  در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی را اقدامی منحصر به فرد در شمال غرب کشور عنوان کرد و گفت: با استفاده از این دستگاه نتایج ژنتیکی افراد به طور سریع در اختیار ما قرار می‌گیرد و ما می‌توانیم به وسیله‌ی آن علل اصلی سقط مکرر جنین و عدم موفقیت IVF را توسط دستگاه بررسی کرده و شانس موفقیت درمان ناباروری را افزایش دهیم.
دکتر لیدا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، با بیان این‌که اخیرا دستگاه NGS به همت جهاد دانشگاهی در مرکز درمان ناباروری آذربایجان راه اندازی شده است، اظهار کرد: در گذشته مجبور بودیم افراد را برای بررسی مسائل ژنتیکی به تهران بفرستیم ولی اکنون با راه اندازی دستگاه NGS می‌توانیم اقدامات ژنتیکی مورد نیاز برای درمان ناباروری  را در استان انجام دهیم .
جراح و متخصص بیماری‌های زنان و زایمان ادامه داد: به وسیله‌ی این دستگاه کروموزوم‌های بیماران خاص شناسایی و ارزیابی می‌شوند و از این طریق احتمال انتقال ژنتیکی بیماری به فرزند تشخیص داده می‌شود. 
 وی با اشاره به مزایای دستگاه NGS، گفت: کروموزوم ها به وسیله‌ی این دستگاه طی 24 ساعت قابل شناسایی هستند، به عنوان مثال در عرض 24 ساعت طبق نتایج به دست آمده می‌توان سالم بودن یا نقص کروموزومی جنین انتقالی به فرد IVF شده را بررسی کنیم. 
 حیدری ادامه داد: تکثیر سلولی و DNAها به صورت سریع نیز از دیگر مزایای دستگاه NGS است، در گذشته می‌توانستیم تنها پنج کروموزوم را بررسی کنیم ولی اکنون به وسیله‌ی این دستگاه می‌توان هر کروموزوم را به طور جداگانه بررسی کرد. 
وی افزود: اکنون با توجه به راه اندازی  این دستگاه  نمونه‌های ژنتیکی را در اختیار داریم و نتایج در آینده برای آی وی اف بهتر خواهد شد.
وی گفت: با راه اندازی این دستگاه هزینه رفت و آمد و ارسال نمونه ها به تهران به بیماران تحمیل نمی‌شود و تنها هزینه‌ی دستگاه و کیت قابل پرداخت است. 

انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.