حضور روحانیت و طلاب در عرصه ورزش آن هم ورزش قهرمانی از اتفاقات جالب توجهی است که می تواند منجر به الگوسازی اخلاقی در جامعه ورزشی شود و ر واقع باید اذعان کرد که لزوم توجه بیشتر به ورزش در مدارس علمیه حس می شود.
طلبه‌ مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) تبریز یکی از روحانیون ورزشکاری است که علاوه بر تحصیل علوم دینی و تبلیغ احکام الهی، در آوردگاه ورزشی نیز حضور فعال دارد.
امین فریادی خامنه در مسابقات قهرمان کشوری تک پرس، تک لیفت بدون لوازم موسسه ورزش های قدرتی WPA که انتخابی مسابقات پیش‌رو در کشور گرجستان می‌ باشد، در رده سنی بزرگسالان و دسته وزنی 100 کیلوگرم با رکورد 195 کیلوگرم مقام نخست رشته پرس را کسب کرد.
این طلبه ورزشکار متولد 1370 شهر«خامنه» بوده که در گفتگو با تبریزبیدار، از سوابق ورزشی و علمی خود و همچنین چگونگی ورود به این رشته ورزشی را که کمتر کسی تصور می کند یک روحانی در آن فعالیت کند، گفت.

8 سال مربی باشگاه بدنسازی بودم
این طلبه ورزشکار در خصوص ورود خود به عرصه ورزش می گوید: از دوران کودکی تقریبا تمامی ورزش ها را تجربه کرده ام، بخاطر اینکه در شهرستان ها ورزش های انفرادی محدود هستند، در ابتدا به ورزش کشتی و کاراته نیز می پرداختم ولی در نهایت تصمیم گرفتم رشته بدنسازی را به صورت حرفه ای ادامه دهم، بدنسازی را 4سال مداوم کار کرده ام و دست آخر به مدت 8 سال نیز مربی باشگاه بدنسازی بودم که خودم اداره می کردم، درس و دانشگاه و خدمت مقدس سربازی باعث شد که نتوانم تمام وقت در باشگاه حضور یابم، مجبور شدم که مدیریت باشگاه بدنسازی شهرستان خامنه را به فرد دیگری واگذار کنم.

قهرمان مسابقات مچ اندازی استان هستم / سال آینده در مسابقات جهانی پرس سینه شرکت خواهم کرد
وی در خصوص ورود به حوزه علمیه در کنار ورزش، می گوید: حضور در هیئات مذهبی، اصلی ترین دلیلی بود که باعث شد وارد حوزه علمیه شوم و دروس حوزوی را ادامه دهم، تحصیلاتم را در رشته حقوق در دانشگاه به پایان رسانده و بعد از اتمام خدمت مقدس سربازی وارد حوزه علمیه شدم که هم اکنون نیز در حوزه علمیه ولیعصر (عج) تبریز مشغول ادامه تحصیل هستم.
وی با اشاره به حضور در مسابقات مختلف خاطر نشان می کند: اولین مسابقه ای که شرکت کردم به سال 1385 بر می گردد که مربوط به رشته «پرس سینه» بود، بعد از این سال به طور مداوم در مسابقات مختلف شرکت می کردم که ماحصل آن 8 دوره قهرمانی استان، 2 دوره قهرمانی شمال غرب، 3 دوره قهرمانی کشور، قهرمانی مسابقات مچ اندازی استان است، همچنین در رشته کشتی هم قهرمانی مسابقات ارتش و مسابقات طناب کشی را نیز در کارنامه ورزشی خود دارم. 3 سال پیاپی به عنوان داور رسمی در مسابقات استانی و کشوری پاورلیفتینگ فعالیت می کنم. ماه آینده در مسابقات کشوری به عنوان داور حضور پیدا خواهم کرد و ان شاءالله سال آینده نیز در مسابقات جهانی به عنوان ورزشکار حضور خواهم داشت و بخاطر همین نیز فعلا در مسابقات داخلی به عنوان داور فعالیت می کنم و تمام تلاش خود را برای کسب نتیجه در مسابقات جهانی معطوف خواهم کرد.

مردم با تعجب می گویند طلبه و بدنسازی، مگر می شود؟
این طلبه ورزشکار به نحوه برخورد مردم در مسابقات نیز اشاره کرده و بیان می کند: مردم در مسابقات وقتی متوجه می شوند من طلبه و روحانی هستم شدیدا تعجب می کنند و حتی این را هم می پرسند که طلبه و این رشته ورزشی، مگر می شود؟؟ می گویند ما تابحال ندیدیم طلبه ای در این رشته فعالیت کند، من هم در جواب می گویم که قبل از ورود به حوزه علمیه به ورزش بدنسازی می پرداختم.

پهلوان پروری جای خود را به قهرمان پروری داده است / بعد از دوران حرفه ای ورزش کسی سراغی از پیشکسوتان نمی گیرد
وی با بیان اینکه دیدگاه ها به ورزش در شرایط فعلی تغییر کرده تصریح می کند: شرایط و نگاه به ورزش دچار تغییرات اساسی شده است به نوعی که منش پهلوانی از یادها رفته و پهلوان پروری جای خود را به قهرمان پروری داده است، تا زمانی که در اوج هستی و کسب عنوان می کنی در نهایت احترام برخورد می کنند ولی بعد از دوران حرفه ای ورزش کسی سراغی از پیشکسوتان نمی گیرد و یا حتی برخی افراد نیز ورزشکاران را نمی شناسند، ورزش هایی مثل ورزش زورخانه ای که نماد منش پهلونی و احترام شمرده می شد الان به طور چشمگیری افت پیدا کرده است، اخلاق و توجه به ارزش ها در ورزش کم رنگ شده است، توجه به امور معنوی در ورزش مسئله ای مهم است گاها در باشگاه هایی که حضور پیدا می کنم سوالاتی درباره اخلاق و مسائل معنوی از من پرسیده می شود که بنده در وسع خودم پاسخ می دهم و این نکته را لمس می کنم که باعث تغییرات مثبت در روحیه ورزشکاران جوان می گردد.
3038/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.