به گزارش ایرنا، محمد محمدپور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: جشنواره مطبوعات و پایگاه های خبری بستر مناسبی برای ارزیابی کمی و کیفی در عرصه رسانه بوده و موجب شناسایی استعدادهای برتر در این حوزه می شود.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری سالانه این رویداد فرهنگی در عرصه رسانه اظهار داشت: برگزاری سالانه این رویداد نوعی خودارزیابی رسانه ها، مطبوعات و پایگاه های خبری بوده و در رشد کیفی آن ها موثر است.
محمدپور گفت: برگزاری جشنواره های مطبوعات و رسانه ها به معنای تجلیل از افراد آفرینشگر در حوزه رسانه بوده و موجب رقابت سالم در بین فعالان این عرصه می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با بیان اینکه پس از چند سال تعطیلی سومین جشنواره مطبوعات استان در سال 95 برگزار شد، گفت: با وجود تلاش برای برگزاری چهارمین جشنواره مطبوعات و رسانه ها در سال 96 این امر محقق نشد.
محمدپور با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی های مطبوعات استان و برنامه های جنبی فرهنگی و هنری در کنار این جشنواره، اظهار امیدواری کرد این دوره از جشنواره با همکاری تمامی رسانه ها و استفاده از تجارب گذشته، از لحاظ کمی و کیفی نتیجه بخش تر و بهتر از دوره های قبلی برگزار شود.
وی با اشاره به قرار گرفتن در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی یادآوری کرد: رسانه ها باید بدون حب و بغض با پیروی از شهدا دستاوردهای نظام اسلامی را تبیین کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی اظهار داشت: دشمن بدنبال سیاه نمایی و تلاش برای ناکارآمد نشان دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی بوده و مطبوعات و رسانه ها نقش به سزایی در خنثی کردن توطئه های دشمنان و انتقال دستاوردهای انقلاب به نسل آینده را بر عهده دارند.
محمدپور با بیان اینکه رسانه ها می توانند در کنار بیان دستاوردها به نارسایی ها و کوتاهی ها نیز به صورت منصفانه پرداخت کنند، افزود: هر نوع سیاه نمایی و نادیده گرفتن دستاوردهای انقلاب اسلامی خیانت به خون شهدا و زحمت های مردم در طول پیروزی انقلاب است.
دبیر چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی نیز در این آئین با بیان اینکه این جشنواره در 2 بخش حرفه ای و ویژه برگزار می شود، گفت: بخش حرفه ای شامل سرمقاله، مقاله، یاداشت، عکس خبری ( تک عکس و گزارش تصویری)، گرافیک و صفحه آرایی( ویژه مطبوعات) تیتر، خبر، گزارش ( خبری و غیرخبری) کاریکاتور( طنز تصویری) و طنز مطبوعاتی است.
محمد عزیزی راد افزود: بخش ویژه جشنواره نیز شامل تولیدات تحلیلی منتشر شده در رسانه های محلی با موضوعات شعار سال « حمایت از کالای ایرانی» و « اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» ، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و قیام تاریخی 29 بهمن تبریز و رویداد بین المللی تبریز 2018 است.
وی اظهار داشت: آثار ارسال شده برای شرکت در این جشنواره باید از ابتدای دی سال 96 تا پایان بهمن 97 در مطبوعات محلی، نشریات سراسری، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری دارای مجوز منتشر شده باشند.
دبیر چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی اعلام کرد: شرکت کنندگان می توانند علاوه بر بخش ویژه در هر یک از 3 قالب بخش حرفه ای 3 اثر به دبیرخانه ارسال کنند.
عزیزی راد، با اشاره به شرایط شرکت در این جشنواره ادامه داد: علاقه مندان به شرکت در این جشنواره باید آثار خود را از طریق وب سایت azarsh.pressfestival.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی با اشاره به اینکه در این دوره ویژه نامه جشنواره نیز منتشر می شود، گفت: آثار ارسال شده به جشنواره در 2 مرحله از سوی هیات انتخاب و هیات داوران انتخاب و مورد ارزیابی قرار می گیرد.
عزیزی راد افزود: در بخش حرفه ای برای نفر اول 20 میلیون ریال به همراه لوح تقدیر و تندیس جشنواره، نفر دوم 150 میلیون ریال به اضافه لوح تقدیر و نفر سوم 10 میلیون ریال به همراه لوح تقدیر و در بخش ویژه به نفر برگزیده 20 میلیون ریال به اضافه لوح تقدیر و تندیس جشنواره اهدا می شود.
به گزارش ایرنا، در این نشست پوستر چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری آذربایجان شرقی رونمایی شد.
8023/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.