علیار راستگو روز دوشنبه در نشست کارگروه اشتغال شهرستان تبریز با اشاره به اینکه در زمینه تهسلات اشتغال فراگیر 186 میلیارد تومان در استان جذب‌شده است، گفت: 127 میلیارد در شهرستان تبریز جذب ‌شده است.
وی اظهارداشت: در خصوص تسهیلات اشتغال فراگیر بخشداران باید رصد کنند تا تسهیلات ارائه‌ شده در همان محل مقرر سرمایه‌گذاری شود.
فرماندار تبریز گفت: در زمینه اشتغال فراگیر از بانک‌ها انتظار می‌رود همانند اشتغال روستایی همکاری لازم را داشته باشند.
وی با بیان اینکه آمریکا با همه توان در تلاش برای فشار آوردن به ایران است، گفت: در جنگ اقتصادی بانک‌ها باید روند مقررات را تسریع کنند.
وی با بیان اینکه رسالت کار گروه اشتغال شناسایی تنگناها و ارائه راهکاری مناسب برای رفع آن‌هاست،
تأکید کرد: در چنین شرایطی باید نسبت به حل مسائل و مشکلات نگرش ویژه‌ای داشته باشیم .
راستگو با اشاره به مشکل هزینه تأمین مواد اولیه توسط تولیدکننده‌ها، گفت: لازمه ایستادن در مقابل تحریم‌ها و جنگ اقتصادی حمایت از صنعت و تولید و بخش خدمات و گردشگری است.
برنامه اشتغال فراگیر و اشتغال روستایی دو طرحی است که دولت دوازدهم به منظور رونق بازار کار و کاهش نرخ بیکاری در شهرها و روستاها در دستور کار قرار داده است.
هدف از اجرای برنامه اشتغال فراگیر، افزایش اشتغال‌پذیری نیروی کار از طریق طرح کارورزی و آموزش در محیط کار واقعی و کاهش هزینه اشتغال از طریق ارائه مشوق‌های بیمه‌ای به کارفرمایانی که نیروهای کار شغل اولی را استخدام می‌کنند و نیز ارائه یارانه دستمزد به کارفرمایانی است که شغل اولی‌ها را به کار می‌گیرند ولی در مناطق با نرخ بیکاری بالا فعالیت دارند.
طرح اشتغال روستایی نیز رویکرد مداخلات توسعه‌ای و ارائه تسهیلات یارانه‌ای را دنبال می‌کند و در این طرح پیش‌بینی شده تسهیلات در سه بخش نواحی صنعتی و شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر، مناطق روستایی و عشایری و مناطق روستایی و عشایری مرزی تخصیص یابد.
نوع اول شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر که مشمول سود ۱۰ درصد می‌شوند. نوع دوم مناطق روستایی و عشایری که مشمول نرخ سود ۶ درصد و در مناطق عشایری و روستایی مرزی که نرخ سود آنها ۴ درصد است.
3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.