رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با بیان این‌که تامین غذای جمعیت رو به رشد استان و کشور برعهده بخش کشاورزی است، گفت: کشاورزان و تولیدکنندگان استان موفق شده‌اند با منابع محدود آب و خاک بدون افزایش سطح و بدون استفاده از منابع آبی بیشتر، با استفاده از فناوری‌های جدید به راندمان تولید بیشتر دست یابند. 
  به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، اکبر فتحی در مراسم تجلیل و معرفی تولیدکنندگان برتر و نمونه‌های بخش کشاورزی استان با بیان این مطلب اظهار کرد: انتخاب کشاورزان، تولیدکنندگان و نمونه‌های برتر بخش کشاورزی استان بر اساس فرآیند و شاخص‌های مشخصی صورت گرفته است، بنده دست کشاورزان زحمتکش استان را می‌بوسم و افتخار می‌کنم که در این مقطع زمانی که کشور نیاز به افزایش تولید دارد، توانسته اند با استفاده از دانش روز و تکنولوژی‌های نوین و با بکارگیری تجربیات سال‌های گذشته، تولیدات خود را از متوسط میانگین استانی افزایش دهند. 
 وی بیان کرد: امروز رسالت و تکلیف ما سنگین‌تر از سال‌های گذشته است، اگر امروز یک کشاورز به افزایش تولید دست یافته است باید سایر کشاورزان نیز از آن الگو برداری کرده و از دانش و تجربیاتش بهره مند شوند. 
 وی با بیان این‌که تولید محصول به ازاء مصرف هر یک لیتر آب در سال‌های اخیر از 800 گرم به 1500 گرم افزایش یافته است، اظهار کرد: این امر مهم با استفاده از دانش روز و بکارگیری آموزش‌های ترویجی که توسط کارشناسان پهنه‌ها در سطح روستا‌ها صورت می‌گیرد و همت خود کشاورزان میسر شده است .    فتحی در بخش دیگر سخنان خود با بیان این‌که باید کشورمان را به سمت و سویی سوق دهیم که به بیگانگان وابسته نباشیم، افزود : این مصداق بارز اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید کالای ایرانی و تاسی از فرمایشات مقام عظمای ولایت است. 
وی در خصوص بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و مهار آن در سطح استان، گفت: امسال در مهار آنفلوانزای فوق حاد پرندگان موفق عمل کرده‌ایم و این نتایج حاصل تلاش کارشناسان دامپزشکی و همکاری بهره برداران بخش کشاورزی بوده است. 
 وی با اشاره به سرمایه گذاری‌های وسیع در تولید محصولات گلخانه ای و بازار خوب فروش این محصولات، اظهار کرد: افزایش تولید و صادرات محصولات کشاورزی از سیاست‌های مورد حمایت وزارت جهادکشاورزی و سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی است. 
 رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با تاکید بر ضرورت یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، گفت: یکپارچه سازی اراضی زراعی از عوامل موثر در کاهش هزینه‌های تولید و سرشکن کردن قیمت تولید محصولات و رقابتی کردن آن است.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.