به گزارش ایرنا، رییس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز روز شنبه در مراسم آغاز فعالیت این انجمن، گفت: بازاریابی امروز به عنوان علم، تکنیک و هنر محسوب می‌ شود که باید برای بهره مندی از مزایای آن وارد عمل شد.
علیرضا فضل ‌زاده افزود: بازاریابی‌ علمی و نوین می ‌تواند به رونق و پویایی کسب و کارهای جدید و معرفی بهتر محصولات تولیدی و خدماتی منجر شود و اشتغال و پویایی و رونق اقتصادی را به دنبال آورد.
مؤسس انجمن علمی بازاریابی ایران شعبه آذربایجا‌ن‌ شرقی نیز در این مراسم، گفت: آذربایجان ‌شرقی، قطب بزرگ تولیدی، صنعتی، اقتصادی و تجاری کشور است و هدف ما از راه‌اندازی این انجمن ترغیب و تشویق پژوهشگران، تجلیل از محققان و استادان ممتاز و ارایه خدمات آموزشی و پژوهشی فنی به مدیران کسب و کارهای جدید و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی دولتی و غیردولتی است.
محمد فاریابی افزود: انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین‌المللی با مشارکت محققان و متخصصان علم بازاریابی و همچنین همکاری با نهادهای اجرایی، علمی، پژوهشی در زمینه بازاریابی و بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مربوطه به امور آموزشی و پژوهش نیز مدنظر ما خواهد بود.
وی ادامه داد: انجمن علمی بازاریابی ایران در سال 1390 زیرنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی دانش بازاریابی و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های بازاریابی و مدیریت بازار تشکیل شده است.
3038/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.