نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که آرا و نظرات نمایندگان شفافیت داشته باشد و مردم بصورت صریح و شفاف در جریان آرای نمایندگان خود قرار گیرند.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان‌شرقی، احمد علیرضا بیگی در ویژه برنامه روز دانشجو در دانشگاه تبریز با موضوع "مطالبات علمی دانشجویان از مجلس شورای اسلامی" اظهار کرد: پرداختن به علم و دانش و همچنین فناوری‌های پیشرفته از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران بود و در این رابطه هم در حوزه علم و فناوری و هم در حوزه ایجاد مراکز آموزشی و علمی پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای داریم.
وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان گفت: یک واقعیت است که قانون حاکم بر جهان، قانون جنگل است و هر که در این میان قدرت داشته باشد می‌تواند اراده‌ی خود را در جهان پیش ببرد؛ چنانچه آقای ترامپ تلاش می‌کند تا اراده خود را در جهان پیش ببرد.
وی با بیان این‌که ایران امروز در مقایسه با ایران سال ۵۸ بسیار تفاوت کرده و راه بسیار طولانی را طی کرده است، افزود: اینکه آموزش‌های ارایه شده در مراکز و دانشگاه‌ها با نیازمندی‌های جامعه مطابقت ندارد، موضوعی است که باید مورد بحث و بررسی قرار گیرد چرا که شاید بدون توجه به نیاز جامعه، آموزش‌ها ارایه شده و وجود خیل عظیمی از فارغ التحصیلان دانشگاهی جویای کار که یکی از مشکلات امروزی است، در نتیجه همین امر بوده است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر این‌که قوای سه گانه کشور و به ویژه قوه مقننه و قوه مجریه باید بستر را جهت حضور جوانان فراهم کنند تا تخصص‌هایشان به کار گرفته شود، افزود: تصویب قانون منع به کار گیری بازنشستگان در همین راستا بوده تا حلقه‌های بسته گشوده شده و امکان خدمت و فعالیت برای جوانان فراهم شود.
وی در پاسخ به سوال دانشجویی دیگر مبنی بر این‌که "راه‌حل مجلس برای حل بحران امید در دانشگاه چیست؟" افزود: این موضوع به نوع سیاست‌گذاری‌ها و اولویت‌بندی‌های کشور بستگی دارد، چرا که اگر منابع و امکانات کشور را در مسیر درست و اولویت‌ها هدایت نکنیم کورسوی امید نیز در جوانان محدود خواهد بود.
وی در این رابطه توجه به برنامه ششم توسعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید منابع کشور در مسیر درست خود به کار گرفته شود تا جوانان به آینده‌ی خود امیدوار باشند.
بیگی در پاسخ به سوال دانشجویی دیگر مبنی بر ضعف نظارت‌های مجلس، گفت: این‌که مجلس نمی‌تواند به نمایندگی از مردم مطالبه‌گری‌ها را به نتیجه برساند بخشی از این موضوع به مدل انتخابات و فقدان احزاب در کشور بازمی‌گردد و برخی از نمایندگان مجلس، نگرشی محلی و منطقه‌ای به موضوعات دارند.
وی در این رابطه تاکید کرد: در برنامه حالا خورشید رشیدپور اسامی نمایندگانی که پرونده استخدامی خود را به شرکت ملی نفت منتقل کرده بودند و حقوق دریافتی‌شان چهار برابر شده بود، اعلام شد؛ باید بدانیم که تا چنین نگرش‌ها و منفعت اندیشی‌هایی وجود دارد، آرا نمایندگان ما نیز شفاف نخواهد بود.
وی در ادامه به واکنش نماینگان مجلس به طرح شفافیت رأی نمایندگان اشاره کرد و افزود: چرا باید آرای نمایندگان در اختیار مردم قرار نگیرد؟ در ابتدای شکل‌گیری مجلس نیز رای گیری‌ها به صورت قیام و قعود بود و بصورت واضح و شفاف انجام می‌شد اما امروزه به علت وجود تکنولوژی، نمایندگان صرفا با یک دکمه رای خود را اعلام می‌کنند. در شرایط فعلی آرای نمایندگان از چشم مردم مخفی بوده و مردم امکان قضاوت نخواهند داشت.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دانشجویی دیگر مبنی بر این‌که "نمایندگان چه برنامه‌ای جهت مکانیزه کردن کشاورزی و خودکفایی در تامین نیازهای اساسی مردم دارند؟" افزود: در برنامه پنجم توسعه توجه ویژه‌ای به این موضوع و به ویژه در رابطه با مدیریت منابع آبی کشور شده است.
وی در این خصوص ادامه داد: اما امروزه در اولویت‌های کشور به ویژه اقلیم‌هایی که با بحران منابع آب مواجه بوده و با کشاورزی گذران زندگی می‌کنند بخصوص افرادی که در حاشیه دریاچه ارومیه زندگی می‌کنند، با فقدان برنامه برای آینده و معیشت خود مواجه هستند.
وی در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری در رابطه با "ضرورت استفاده از اساتید حاذق در حوزه زبان و ادبیات ترکی در دانشگاه تبریز"، اظهار کرد: در استیضاح وزیر علوم  به شکل گیری کرسی زبان و ادبیات ترکی آذربایجانی که اساس تشکیل فرهنگستان زبان و ادبیات ترکی آذربایجانی است توجه داریم و این موضوع را نیز پیگیری می‌کنیم.
بیگی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این‌که چرا برای حمایت از کارآفرینی و اشتغالزایی جوانان در بودجه میزان کمی در نظر گرفته شده است؟ بیان کرد: سیاست‌گذاری‌های دولت در مسیر اشتغال نبوده و مشکلات اقتصادی این را به وضوح نشان داد. زمانی که اولویت دولت صرف جاهای دیگر می‌شود از ظرفیت دانشجویان و نخبگان کشور غفلت می‌شود.
وی با تاکید بر این‌که کارخانجاتی چون ماشین سازی نقطه‌ی امیدی برای دانشجویان است تا در آینده بتوانند در این بسترها فعالیت کنند، گفت: دانشجویان باید مطالبه کنند که سرنوشت ماشین‌سازی چه شد؟در واگذاری ماشین سازی تبریز، هفت تپه نیشکر، پالایشگاه کرمانشاه توسط سازمان خصوصی سوالاتی هست.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.