به گزارش ایرنا 'معصومه آقاپور علیشاهی' روز چهارشنبه در نشست مشترک با مدیر عامل سازمان قطار شهری تبریز اظهار داشت: موانع پیش روی طرح متروی تبریز باید رفع شود، زیرا راه‌اندازی سریع مترو تنها راه نجات حمل و نقل شهری این کلانشهر است.
وی تاکید کرد: توجه به حمل‌ و نقل عمومی باید مورد تاکید همه متولیان قرار گیرد چون تسهیل در امور اداری و رفاه اجتماعی مردم با راه‌اندازی مترو محقق می شود.
وی ادامه داد: مترو می‌تواند به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی مورد توجه قرار گیرد زیرا تبریز به عنوان مرکز تجاری و پل ارتباطی با اروپا باید نقش برجسته ای در مباحث تجاری، اقتصادی و اجتماعی داشته باشد.
آقاپور همچنین بر ضرورت همکاری های بین بخشی به منظور توسعه حمل و نقل عمومی در شهر تبریز تاکید کرد.
فرماندار شهرستان تبریز نیز در بازدید از ایستگاه های در حال ساخت مترو تبریز با اشاره به تاثیر نوسانات ارزی در طرح های عمرانی گفت: متاسفانه قیمت برخی از مواد مورد نیاز افزایش یافته و بدون شک امروز برای پایان طرح مترو نیازمند اعتبارات بیشتری هستیم.
'علیار راستگو' افزود: امیدواریم ساخت مترو تبریز با همراهی دولت، شهرداری و اعضای شورای اسلامی این شهر با رفع مشکلات مالی پایان یابد.
وی گفت: امروز از ایستگاه 12 تا 18 خط یک مترو تبریز را بازدید کردیم و خوشبختانه شاهد فعال بودن طرح های نیمه تعطیل و حاکم بودن برنامه و نظم در عملکرد مجموعه بودیم.
فرماندار شهرستان تبریز با تاکید بر ضرورت توجه به زیرساخت‌های مورد نیاز حمل و نقل عمومی در شهر تبریز گفت: متاسفانه در گذشته آنچنان که باید و شاید به موضوع زیرساخت‌ها در حمل و نقل عمومی توجه نشده اما اکنون شاهد همدلی و همراهی تمام بخش‌ها برای توسعه این بخش در شهر تبریز هستیم.
راستگو ادامه داد: مترو به عنوان یکی از اصلی ترین مولفه های تاثیر گذار در کاهش بار ترافیکی شهرها در تبریز نیز باید به عنوان یک اولویت دیده شود، چون اگر با نگاه کلان به این موضوع بنگریم، متوجه می‌شویم که سرمایه گذاری در این بخش نه برای قشر خاص، بلکه برای تمام اقشار مردم است.
عملیات اجرایی قطار شهری تبریز از حدود 15 سال قبل آغاز شده و در زمان حاضر 12 کیلومتر از مسیر 18 کیلومتری خط اول آن با صرف 17 هزار میلیارد ریال اعتبار در حال بهره برداری است.
برای افتتاح 6 کیلومتر باقی مانده خط اول قطار شهری تبریز نیز هفت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است و امید می رود این بخش نیز با تزریق به موقع اعتبارات از سوی دولت و شهرداری تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
برای اجرای خط دوم قطار شهری تبریز نیز حدود پنج هزار میلیارد ریال هزینه شده است و این خط نیز حدود 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
3093/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.