محمدباقر خانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از 15هزار خانوار ملکانی باغ انگور دارند و امکان برداشت آن به تنهایی و به کمک خانواده مقدور نیست، فصل برداشت انگور فرصت مناسبی برای جویندگان کار و فعالیت است.
وی وسعت باغات انگور شهرستان ملکان را 11 هزار هکتار اعلام کرد و افزود: موقع برداشت محصول علاوه بر تامین کارگر مورد نیاز از خود شهرستان، از دیگر شهرستان ها نیز برای برداشت انگور نیروی کار استفاده می شود.
فرماندار ملکان تولید متوسط انگور در این شهرستان را 260 هزار تن در سال اعلام کرد و گفت: مقدار زیاد محصول فرصت خوبی برای اشتغال و سرمایه گذاری در این بخش فراهم کرده است.
خانی خاطرنشان کرد: به علت چهار فصل بودن محصول انگور و مشتقات آن در صورت سرمایه گذاری مناسب می تواند زمینه اشتغال دائمی برای بسیاری از جویندگان کار را فراهم کند.
وی با اشاره به ذائقه زنان ایرانی برای پخن دلمه و استفاده از برگ مو به همین منظور، گفت: شهرستان ملکان بیش از 10هزار تن مصرف مورد نیاز بازار را در فصل بهار تامین می کند.
فرماندار ملکان گفت: فصل تابستان نیز غوره و انگور از باغات این شهرستان برداشت می شود که در صورت ایجاد کارگاه های تبدیلی و فراوری مناسب زمینه اشتغال افراد زیادی فراهم می شود.
خانی افزود: در فصل پاییز و زمستان نیز مشتقات انگور از قبیل دوشاب، فخری و کشمش خشک نیز حلاوت بخش سفره های ایرانی و آجیل سرا هاست.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملکان با تولید 260 هزار تن انگور در سال، رتبه اول استان و دوم کشور را داراست و از لحاظ کیفیت نیز در جایگاه نخست کشور قرار دارد.
این شهرستان با 110هزار نفر جمعیت در فاصله 155کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
7228/6132/518
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.