به گزارش ایرنا، محمد حسین صومی روز دوشنبه در آیین اعطای نشان استاد افتخاری به پروفسور رحمان‌زاده گفت: بهره‌مندی از حضور اساتید افتخاری در حوزه بین المللی‌سازی حائز اهمیت است.
وی افزود: در سال‌های گذشته به همت حضور این اساتید، دوره‌های متمادی و پروژه‌های مشترک در سطح بین المللی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اجرا شده است.
وی با اشاره به قدمت دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اعلام کرد: در این دانشگاه 9 هزار دانشجو تحصیل می کنند و بیش از 30 مرکز تحقیقاتی در رشته‌های مختلف و پنج پژوهشکده فعال است.
صومی افزود: بیش از 300 مرکز سلامت، 42 بیمارستان و 11 بیمارستان آموزشی در استان وجود دارد و در بیش از یک هزار روستای استان خانه بهداشت فعال است.
وی ادامه داد: سالانه 350 هزار نفر و روزانه حدود یکهزار نفر در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه بستری می‌شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با اشاره به اینکه عملیات اجرایی بیمارستان ارتوپدی و مغز و اعصاب 725 تختخوابی تبریز تا پایان سال جاری آغاز می شود، اظهار داشت: بیش از 50 درصد بخش‎‌های این بیمارستان مربوط به گروه ارتوپدی است.
پایه گذار جراحی مدرن ارتوپدی و تروماتیک ارتوپدی و رئیس مرکز بین المللی جراحی مفاصل و استخوان برلین نیز در این مراسم، اظهار کرد: برای من افتخار است که از سوی دانشگاه با اعطای چنین مقامی، وظایفی را برعهده بگیرم، امیدوارم بتوانم این وظیفه را به نحو احسن انجام دهم.
پروفسور رحیم رحمان زاده افزود: ایجاد ارتباط مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی تبریز با دانشگاه‌های مختلف آلمان را بزرگترین وظیفه خود می دانم.
امروز نشان استاد افتخاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز به استاد «رحیم رحمان‌زاده» پایه‌گذار جراحی مدرن ارتوپدی و تروماتیک ارتوپدی در سطح بین‌المللی و رئیس مرکز بین‌المللی جراحی مفاصل و استخوان برلین اعطا شد.
به گزارش ایرنا، پروفسور رحیم رحمان زاده، برنده جایزه جراحی و دارای مدال درجه یک لیاقت از رئیس جمهوری آلمان به واسطه نوآوری‌های مهم و بدیع در رشته ارتوپدی است.
تاکنون مقالات، تالیفات و کتب متعددی در زمینه ارتوپدی از پروفسور رحمانزاده چاپ و منتشر شده‌ است.
6120/3071
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.