به گزارش ایرنا هادی مقیمی روز شنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان اردکان افزود: متاسفانه بخش زیادی از جامعه به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر این موضوع شده‌اند و با وجود اقدامات متعدد، روش‌های به‌کاررفته برای مهار رشد مصرف در کشور موفقیت چندانی نداشته است.
وی اضافه کرد: قدم اول شناسایی گروه‌های هدف و ارزیابی ریشه‌ای از عوامل گرایش به مواد مخدر و سپس برخورد علمی با این پدیده است.
فرماندار اردکان با تشریح موقعیت جغرافیایی و شرایط خاص وسعت شهرستان تصریح کرد:با توجه به تعدد ورودی‌های مواد مخدر از استان‌های مجاور و نیز کمبود امکانات و تجهیزات نیروی انتظامی شهرستان، در صورت رفع این موانع، موفقیت دوچندانی در برخورد با پدیده ترانزیت مواد مخدر به دست خواهیم آورد.
مقیمی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی بیان داشت: باید طرحی برای حضور و اعمال نقش روحانیون و استفاده از ظرفیت مساجد و پایگاه‌های مذهبی در حوزه مبارزه با مواد مخدر پیش‌بینی و آماده شود.
دادستان عمومی و انقلاب اردکان نیز با تشریح اثرات اجتماعی، اقتصادی و... مصرف مواد مخدر بیان داشت: شهرستان‌های مهریز، اردکان و خاتم بالاترین کشفیات را در این حوزه دارند و باید با تجهیز حوزه مبارزه با مواد مخدر در این مناطق و پوشش دائمی مسیرهای خاکی، راه را بر این تجارت خطرناک بست.
ابوالحسنی فعالیت کمپ‌های ترک اعتیاد را مثبت و سازنده ارزیابی و اظهار امیدواری کرد با به‌روزشدن تخصص‌ها و اقدامات علمی، تبعات احتمالی حضور مددجویان در آن‌ها کاهش یابد.
فرمانده انتظامی شهرستان نیز با اعلام این مطلب که در سال 96، کشفیات مواد مخدر در شهرستان با رشد بیش از 2.5 برابر به حدود یک‌تن رسیده است اظهار داشت: نیروی انتظامی بیش‌ترین هزینه‌های مالی، انسانی و شهدا را در در این حوزه داده است.
سرهنگ سیدرضا صادقیان خاطرنشان کرد: باید تجدیدنظر اساسی در حوزه قوانین صورت گرفته و امکانات و تجهیزات نیز با توجه وسعت شهرستان‌ها توزیع شود.
در ادامه این نشست، دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان بیان داشت: کمیسیون اجتماعی WHO در سال 1989 مواد مخدر را چهارمین تهدید بزرگ دنیا قلم‌داد کرده است.
سیدمصطفی کرباسی اظهار داشت: مواد مخدر چهارمین تجارت پرسود دنیاست و در چند سال گذشته تنوع مواد روان‌گردان جدید به 700 نوع رسیده است.
وی اظهار امیدواری کرد با فراهم‌شدن شرایط بازگشت به کار معتادان بهبودیافته از طریق ترغیب کارفرمایان تبعات و مشکلات پس از ترک اعتیاد کاهش یابد.
مرکز شهرستان 98 هزار نفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
7544/
***
فرماندار مهریز گفت: در سال گذشته 355 میلیارد ریال اعتبار دولتی و بخش خصوصی برای اجرای 33 طرح عمرانی ، تولیدی و فرهنگی در این شهرستان هزینه شد.
سید محمد رستگاری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرح ها در زمینه های گردشگری ، مخابراتی ، تولیدی ، صنعتی ، آبرسانی ، برق رسانی ، گازرسانی و کشاورزی بود.
وی ادامه داد: 20 طرح در روستاهای پنج دهستان بهادران ، خورمیزات ، تنگچنار ، میانکوه و ارنان و بقیه در شهر در سطح محلات انجام که مردم از آن استفاده می کنند.
فرماندار مهریز خاطر نشان کرد: با افتتاح طرح ها زمینه اشتغال 120 نفر فراهم شد و امسال برای تولید و اشتغال بیشتر به حضور بخش خصوصی و خیران نیاز است.
رستگاری به موقعیت شهرک صنعتی مهریز بخاطر قرار گرفتن در کنار جاده اصلی تهران ، یزد ، بندرعباس اشاره و گفت: تمام زیر ساخت های لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم است.
هم اکنون پنج شهرک صنعتی با اشتغالزایی چهار هزار نفر در مهریز فعال است.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری مهریز در 30 کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
7541/
***
سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردکان گفت: بامداد امروز ، یک باب مغازه لوازم‌یدکی در این شهرستان طعمه حریق شد.
هادی پورشاه‌محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساعت 1:45 دقیقه بامداد امروز در تماس تلفنی با آتش‌نشانی اردکان وقوع یک مورد آتش‌سوزی در یک یاب مغازه لوازم‌یدکی واقع در بلوار شهید بهشتی گزارش شد.
وی اضافه کرد: بلافاصله دو دستگاه خودرو آتش‌نشانی به همراه چهار نفر از کارکنان به محل حادثه اعزام شدند و عملیات اطفاء این حریق در دو مرحله توسط آتش‌نشانان انجام شد.
سرپرست سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اردکان با بیان اینکه به علت گستردگی آتش و وجود مواد قابل اشتعال، حریق به کل این مغازه سرایت کرده بود تصریح کرد: علت حادثه و میزان خسارت وارده توسط کارشناسان در دست بررسی است.
مرکز شهرستان 98 هزار نفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
7544/
***
نماینده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در استان یزد گفت: به رغم گذشت 30 سال از دوران دفاع مقدس هنوز 130 خانواده شهدای مفقودالاثر استان منتظر تعیین تکلیف وضعیت فرزندان خود هستند که توسط این نمایندگی پیگیری می شود.
سید هدایت بنی ‌فاطمه روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه نمایندگی کمیته جستجوی مفقودین با همکاری برخی دستگاه های اجرایی وظایف خود را برای مشخص شدن وضعیت شهدا انجام می دهد به نیازهای این کمیته اشاره و افزود: بیل مکانیکی و لودر برای جستجوی مفقودان نیاز است.
وی ادامه داد: کمیته جستجوی مفقودان ستاد کل نیروهای مسلح از نمایندگی خود در استان ها همکاری در تامین و اعزام بیل مکانیکی و لودر به مناطق دوران دفاع مقدس در جنوب شده که امیدواریم دستگاه های اجرایی استان همکاری کنند.
این مسوول با اشاره به اینکه تاکنون پیکر مطهر 150 شهید گمنام در استان به خاک سپرده شده اظهار کرد: مردم شهرستان های تفت ، ابرکوه و میبد و همچنین برخی محلات یزد دفن پیکر مطهر شهدای گمنام را خواستار شدند.
بنی فاطمه گفت: درخواست های مردمی رسیده توسط کمیته جستجوی مفقودان بررسی و بر اساس اولویت و نیاز نسبت به دفن پیکرهای شهدای گمنام اقدام می شود.
وی همچنین از درخواست دانشگاه فرهنگیان یزد برای دفن پیکر یک شهید گمنام خبر داد که موضوع بررسی و اقدام به عمل می آید.
استان یزد با یک میلیون و 138 هزار نفر جمعیت سه هزار و 850 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7536/ 6197
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.